מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הי חבריםאפרת עוזיאל04/02/2012
לא ביקרתי כאן מלא זמן מה שלומכם?
שולה מה שלומך?
אני שומרת על ה55 קילו שירדתי נהנת מכל רגע ורגע
הבעל התחיל ללחוץ לעוד תוספת למישפחה (ילד) ואני מתלבטת כי אני מפחדת לעלות במישקל.
לחדשים הינה תמונה של לפני ואחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וככה היום
אפרת עוזיאל04/02/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפורמציה
דורית04/02/2012הי אפרת,
לידע כללי, כמה את שוקלת היום?
כמה ילדים יש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפורמציה
אפרת עוזיאל04/02/2012היי אני שוקלת 65 יש לי 2 ילדים אחת בת 4 והשני שלוש
למה את שואלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דורית04/02/2012את נראית נהדר, צעירה,2 ילדים למה לא עוד אחד...
אין שום סיבה שבעולם לא להביא לעולם עוד ילדים.
יש לי כ 30 ק"ג עודף אני עושה ניתוח ביום רביעי הקרוב ויש לי שלושה בנים קטנים 12,11,7 אמנם אני רק בת 41 אבל אני כבר לא יכולה יותר ללדת למרות גילי ומשקלי היית מביאה עוד.
לכי על זה רק תשמרי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
אפרת עוזיאל06/02/2012תודה על העידוד
ובהצלחה בהמשך הדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נעמה06/02/2012איזה ניתוח עברת?ומתי?
את נראת מדהיםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אפרת עוזיאל07/02/2012תודה רבה עברתי שרוול לפני שנה וקצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדורית
עדי09/02/2012היי דורית
לידיעה באיזה משקל נותחת ומה גובהך
האם היו בעיות נוספות?
אני מעוניינת להתנתח והשאלה אם אני יכולה?
אשמח לקבל תגובה
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעדי
נטלי12/02/2012עדי שלום,
סליחה שלא חזרתי אלייך הייתי בבית חולים!
נותחתי ביום רביעי האחרון BMI 39 עם יתר לחץ דם, הגובה שלי 1.54 ואני שקלתי 92 ק"ג היום פחות 5 ק"ג. מרגישה תשושה אבל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הנתונים שלך
נטלי12/02/2012אם תמסרי את הנתונים שלך אני בטוחה ששולה תשמח לענות לך אם את מתאימה לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה ומוצלחת כל הכבוד
עדי13/02/2012היי דורית,
ראשית בשעה טובה ומוצלחת.
הנתונים שלי הם 1.57 ומשקלי 87 ק"ג לחצי דם משתנים לא יציב מדדי סוכר טיפה גבוהים מהנורמה וכולסטרול מאז שאני ילדה
דיברתי עם שולה היא אמרה שאני גבולית, אך אני לא נשברת קבעתי פגישה עם כירורג ונראה מה יהיה
מקווה שיהיה טוב, אני מנסה שנים לרזות, אך ללא הועיל.
בכל אופן תמשיכי לרזות ולהיות בריאה ויפה
נשתמע,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה
נטלי13/02/2012ניסית דיאטות כי את יחסית לא שמנה וגבוה.
היית במעקב לחצי דם אצל הרופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)