מה קרה עם אנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה קרה עם אנה
    יסמין
    07/02/2012

שלום לכולם
    אנה לא הרגישה טוב מישהו מעודכן מה המצב איתה ואיך מרגישה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קרה עם אנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשולה וליסמין!

אני
    07/02/2012

שלום לכן יקרות שלי!אני בסדר כבר,ברוך השם.דברתי עם דיאטנית בריאטרית שלי בטלפון והיא נתנה לי הנחיות.במצבים של תקלות כאלה צריך להפסיק אוכל מיד ל 24 שעות,ולשתות מים עם כפית 6 כוסות ביום מינימום,ואם זה לא הולך לפנות לבית חולים לקבלת אינפוזיה.הצלחתי לשתות אתמול קצת עם כפית - יש לי מזל!!! ברוך השם.והיום כבר אכלתי קצת... תודה על הדאגה!!!! חיבוקים!!!אנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנה נו מה אין לך פייסבוק?!?!?

אולגה
    08/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא..אין לי פייסבוק

אני
    10/02/2012

הי אולגה!לא אין לי פייסבוק..אני רוצה לעדכן אותך:עד כה ירדתי 10קג ירדתי מידה וקניתי היום 3 חולצות חדשות!איזה כיף!!! ראיתי שכתבת שהתבכיינת..וזה בסדר...כולנו חווים מצבי רוח...וכשהמשקל נתקע זה מבאס מאוד....אני מאמינה לך...אבל לא נורא...כמו שכבר כתבתי לך את גם אופטימית וגם נחמדה וגם חזקה ואת תצליחי ובגדול לרדת את כל העודף...איך את מרגישה באופן כללי? אני אישית לא מזמן הכנתי לי חביטה מביצה אחת וזה עשה לי כאלה בעיות...הקאתי הכל ולא יכולתי לשתות כל היום....מזל שהתקשרתי לדיאטנית שלי והיא עזרה לי ...נתנה לי הנחיות מה לעשות....טוב תהיא חזקה ואמיצה ותצליחי ...אין לי שום ספק לגבייך!חיבוקים!!!אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו