מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לשתףעוברית08/02/2012
עבר הרבה זמן מאז ששיתפתי כאן בפורום
אני בסדר
בדיקות דם תקינות
עברתי את המשברים שבדרך
ואני אוכלת
נכון יש ימים שכלל לא
ונכון אני עוד לא מצליחה ממש לשתות
אבל בדיקות הדם מראות שהמצב בשליטה בהחלט.
אני סובלת מכאבים עזים שאני אוכלת דברים שיש בהם חומציות (קטנה כגדולה)
ולמדתי להתגבר עליהם. לפעמים הכאב נמשך חצי שעה לפעמים ממש מהר.
נתבקשתי לעבור צילום ואני כנראה אלך לבדוק. אולי צודקים אנשים שאין סיבה לסבול.
אני 7 חודשים אחרי הניתוח וירדתי 45 קילו
שזה גם בסדר אני מניחה.
יש עוד הרבה להמשך הדרך (30) ואני עוד לא מרגישה בהבדל
אנשים מדברים, בטח שאנשים מדברים
ואני מבינה, השכל שומע ומבין הכול
אך מבחינת הרגש, עוד לא מרגישה.
אני חושבת שהסצנה היחידה שהרגשתי בה משהו מיוחד
הייתה שישבתי על הספה ועשיתי פיסוק
והבת שלי ישבה בין הרגליים וסירקתי אותה
פתאום קלטתי את הרגע הזה
שיש מרווח . יש לה מקום נוח לשבת. לא על הריצפה ולא על כיסא ממול, לא על הברכיים או על צד אחר של הספה רחוק ממני. היא יכולה לשבת בתוכי בין הירכיים ולמצוא לה מקום נוח להסתרק.
כן, זה היה רגע שהרגשתי משהו מיוחד.
אתמול נפגשתי עם הכירורגית בעלי הצליח לשכנע אותי לבוא איתו
שנינו נותחנו על ידה
בעלי ירד בשמונה חודשים 80 קילו
והוא בן -אדם אחר
אך הוא נחבא אל הכלים (היום הוא יכול להתחבא יותר בקלות)
והוא לא רוצה לבוא לאילת
אני , אני עדיין מתלבטת לגבי כל מיני אילוצים
אבל מאוד רוצה. מאוד.
לקראת סופ"ש נעים
אני
ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עוברית !
נילי08/02/2012אני כן רואה את השינוי - בסגנון כיתוב שלך :), הירידה שלך מאוד מרשימה ! כל הכבוד לך ! מה אם הפעילות הגופנית ? אני זוכרת כי היו לך שיעורים. ה אם את עושה ספורט גם היום ? אני הורדתי רק שליש ממך, אבל מרגישה מלאה באנרגיות ויש חשק להיות, לבשל, לנקות, לטייל, לטפל בילדים....אני רואה שגם אצל נפקחו העיניים ! אנחנו כבר אחרי ! איזה כיף שיש שינויים, אני מאוד שמחה שבדיקות דם שלך טובות - זה חשוב ! תרגישי טוב, נתראה באילת !
נילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע ו ב ר י ת- תגובה
שולה זק08/02/2012איך אני מתרגשת לקרוא את דברייך ובכלל לראות את נוכחותך כאן. נאלמת לנו וחסרת מאוד.
כייף כייף לקרוא את מה שאת כותבת.
כל הכבוד לבעליך על הירידה הענקית שלו ואני רואה שאת בצעדי ענק מתקדמת לקראת היעד אחריו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכול הכבוד עוברית
תמר נהריה09/02/2012ירידה יפה , ו45 ק"ג לא הולך ברגל, לגבי בעלך ואילת , תנסי לשכנע אותו שכולנו באותה צלחת ואין לו ממה לחשוש והוא מקסימום יהנה, ואים לא תצליחי תבואי את זה מה שאני החלטתי , בינתיים בעלי מצטרף אליי יחד עם הבנות שלי, אבל החלטתי שלא משנה מה ההחלטה שלו אני מגיעה עם הבנות. ושוב שאפו מגיע לך וגם לבעלך , זה נהדר שעושים את זה יחד גם אני ובעלי נותחנו ע"י ד"ר מחג'נה וזה מאוד מחזק, ומשנה את החיים וגם את הזוגיות לטובה. אז מקווה שנתראה באילת יחד אתיך ועם בעלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)