התייאשתי.. שולה !

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התייאשתי.. שולה !
    נינה .מ
    09/02/2012

כבר ''התבכיינתי '' פה לפני שבועיים שלא יצרו איתי קשר לקביעת תור לניתוח אצל ד''ר מחג'נה.. אני כבר ממתינה 3 חודשים לטלפון מהמשרד שלו...(את כל הבדיקות כבר סיימתי באוקטובר 2011)
    אני כ''כ רוצה שד''ר מחג'נה ינתח אותי כי אני שומעת עליו רק דברים טובים מכמה חברות שהוא ניתח..כמו שכבר סיפרתי ,דודה שלי התעניינה בשבילי בבית חולים בני ציון כי היא עברה שם את הניתוח לפני שלושה שבועות ושם התור לניתוח קצר יותר..
    אז בלית ברירה אני אתחיל שם תהליך מחדש ,ובפעם האחרונה שהייתי ברמב''ם אצל רופא מרדים 25.12.2011 השארתי בתיק הרפואי שלי את התשובות מהוק''ת ולא צילמתי עותק.. איך אני אשיג את זה בחזרה??

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייאשתי.. שולה !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייאשתי.. שולה ! - תגובה

שולה זק
    09/02/2012

צר5 לשמוע שכך את מרגישה והנדנודים לא עזרו.
    לגבי תוצאות הוק"ת תפני למרפאה ויתנו לך את הדיסק. את יכולה גם לפנות למקום שם עשית את הצילום ויתנו לך העתק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל הרופא משפחה

תמר נהריה
    11/02/2012

יש את התוצאה של הוק"ת הוא רק צריך להוציא את זה מהמחשב שלו. ובקשר לד"ר מחג'נה אני נותחתי אצלו הוא מקסים, לדעתי תרימי טלפון לרותי המזכירה שלו ופשוט תזכירי לה שאת מחכה כבר הרבה זמן , לא זכור לי שחיכיתי כול כך הרבה זמן. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמר..

נינה .מ
    12/02/2012

אני נודניקית ..פעם בשבוע אני מחייגת אלייה,ועדין אין תור.
    אני לא רוצה שמנתח אחר ינתח אותי כי שמעתי המון שבחים על ד'ר מחג'נה מכמה מכרים שלי שעברו את הניתוח אצלו.., וכולם אמרו איך ייתכן שעדין אין לך תור .אני מחכה מנובמבר לתור... והייתי אצל רופא מרדים בדצמבר ברמב''ם לידעתי הדלה , אחרי בדיקת מרדים נותנים תאריך דיי קרוב .. חיכתי 4 חודשים נחכה עוד קצת ובדקות אלה אני מחייגת שוב לרותי (שיגעתי אותה! )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו