מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סוף סוף יש לי תאריך לניתוח.לילך10/02/2012
אנשים יקרים
אני כ"כ מתרגשת. ביום שישי הקרוב 16/2 אני אמורה לעבור סוף סוף ניתוח שרוול במדיקל סנטר. אשמח לשמוע טיפים בנוגע לאשפוז. מה עלי להביא ........... איך אני אמורה להרגיש אחרי הניתוח.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה. - תגובה
שולה זק10/02/2012עליך להביא הרבה מצב רוח טוב, כלי רחצה, לבנים להחלפה.
אחרי הניתוח מרגישים כמו אחרי ניתוח.....רדומים, קצת כאבים ומאושרים שאחרי.
תקראי בשאלות נפוצות תמצאי שם תשובות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שיש אנשים כמוךךךךךךךךךךךך
לילך11/02/2012תודה רבה על התמיכה!!!!את פשוט אשה מדהימה !!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין לך מושג כמה עודדת אותי כמה חיזקת אותי. גם דרך תשובות שלך לאנשים אחרים!!!!!!!!!!!!!
ישר כח!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ כ ו ן!!! כל התשובות שלך עם הומור.
אמא12/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה להביא לבית החולים- תגובה.
אני11/02/2012שלום לילך! עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני שבועיים ואני יכולה לומר לך שהתחלתי חסלול או דרך חדשה בחיים! הנה רשימה של מה שצריך להביא לבית החולים, שיכולה לעזור לך:
1.כלי רחצה ומגבות אישיות,יש בבית החולים,אבל עדיף שיהיה עוד.
2.נעלי בית והנעליים מגומי לרחצה.
3.אם את בעלת משקפיים,תביאי עוד זוג שיהיה לך.שלי נשברו קצת במלתחה ולא היה לי עוד זוג והיה לא נוח.
4. מברשת לשיער.
5. משחת שיניים ומברשת שיניים.
6. כמה חולצות ומכנסיים או חצאיות להחלפה.וחלוק מהבית.יש בגדי בית חולים חלוקים,חולצות,מכנסיים...אבל הבגדים מהבית עושים נרגשה טובה.
7. MP3 או דיסקמן עם מוזיקה שאת אוהבת.
8. ספר או עיתון לקריאה.
9.הרבה מצב רוח טוב ואופטימיות - מי שחושב חיובית תמיד מצליח בניתוח!!! :)
איך תרגישי אחרי הניתוח? כמו ששולה אמרה לך ....בחדר התאוששות תרגישי רדומה וסביר שיהיו לך כאבים בהתחלה,אבל ישר יביאו לך מורפיום דרך הוריד או משאבת מורפיום והכאבים יתחלשו.אחר כך יעבירו אותך למחלקה כרורגית וגם שם תמשיכי להיות מחוברת למשאבת מורפיום ותלחצי כל פעם כשיכאב לך.ביום השלישי הכאבים בדרך כלל חולפים. והעיקר תרגישי כל כך מאושרת - שהנה את סוף סוף "אחרי".
יומיים אסור לשתות - יביאו לך מברשת וכוס מים להלחת השפתיים. טיפ: תקחי כוס תעמדי ליד הכיור ותשתפי את הפה במים - זה עזר לי מאוד , כיוון שהצמא הרג אותי.
ביום השלישי יעשו לך צילום בליעה ואם אין חסימה,תקבלי 4 כוסות מים ויביאו לך מיץ תפוחים צלול. ליום למחורת,אם אין הקאות או בחילות, תוכלי לשתות עד 12 כוסות מים. וביום החמישי תקבלי מרק צח וז'לי.ביום החמישי , בעזרת השם, תשתחררי הביתה, ושבוע שלם תאכלי רק חלבי...מעדנים דיאט,יוגורטים,גבינה לבנה וקוטז'. אני בשבוע השני ואני כבר אוכלת עוף וטונה עם מיונז מועברים בבלנדר...
הניתוח לא קל...כמו כל ניתוח...זו הרדמה כללית והתאוששות שאחריה - אבל זה ניתוח מציל חיים והוא מאפשר לאנשים שמנים ואומללים להיוולד לחיים של בריאות ואושר!!!! זה מה שאני מאחלת לכל אחד ואחת!!!הנה אני שבועיים אחרי ואני כבר הורדתי מידה (10 קילו !!!) ....היחס לאוכל משתנה....וזה העיקר - לא חיים כדאי לאכול...אלה אוכלים קצת כדאי לחיות ולנוע!!!! מקווה שעזרתי לך. בהצלחה!!!! ותעדכני אחרי! בברכת יום נעים,אנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לילך11/02/2012וווווווווווווואאאאאאאאאאאאוווווווווווו
את מתוקה. איזה פרוט. איזו אכפתיות.
ללא ספק אעשה שימוש בטיפים שנתת לי.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה
תמר נהריה11/02/2012אין ספק שיוצאים מהחדר ניתוח יש כאבים חזקים אבל לא לדאוג האחות מיד תתן לך זריקה נגד כאבים שמאוד תעזור וגם תתן לך לישון, למחרת הניתוח קמים מהמיטה להתקלח אז יש עדיין כאבים ובחילות מהחומר הרדמה אבל גם לזה מקבלים משהו, ביום השני מרגישים קצת יותר טוב פחות כאבים ומתחילים לגימות קטנות של מים או תה , את כול הזמן הזה מחוברת לנקז שפשוט תקןע באזור הבטן כדי לנקז את הנוזלים מחלל הבטן, זה הדבר היחידי שהציק לי, אבל זה לא כואב זה פשוט מציק, ביום השני התקלחתי והרגשתי הרבה יותר טוב , התחלתי להסתובב ואפילו ירדתי לקניון הסגול ברמב"ם. ביום השלישי מתחילים לשתות מרק צח, מעט לבן, וגבינה לבנה. ביום הרביעי השתחררתי הביתה לא היו כמעט בכלל כאבים, הוצאת הנקז עניין של כמה שניות של חוסר נעימות וכאב קל, אבל נסבל. לגבי ציוד לבית החולים , צריך כלי רחצה , מגבת הבאתי מהבית, כמובן לבנים להחלפה , ספר טוב יעזור, מטען של פלאפון, שכחתי לספר לך שביום השני ירדתי עם בעלי לארומה בקניון הסגול ואפילו הצלחתי לשתות חליטה ולהנות . קפה אפשר כבר ביום השלישי עם חלב. בקיצור עם כול הכאבים והכול , את נכנסת לחיים חדשים , תהני , ואפשר תמיד בבית לקחת אופטלגין נוזלי לכאבים(אם יש לי לא היה) המון בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לילך11/02/2012תודה רבה עזרת לי מאוד. רשמתי לפניי מה להביא..........
עודדת אותי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשת מחלה.........
לילך11/02/2012אחרי כמה זמן מרגע השחרור אפשר לחזור לעבודה? (פחות או יותר)
אשמח "לנצל" ימי מחלה.
השאלה כמה ימים סביר? שבוע אחרי שחרור? עשרה ימים?
הניתוח שלי ב 16 לח' . ובעבודה רוצים הערכת זמן מתי אשוב. ..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)