כאבים בצד שמאל אחרי ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד שמאל אחרי ניתוח שרוול
    פרופ` אחמד מחג`נה
    12/02/2012

שלום לכולם , אני 4 שבועות לאחר ניתוח שרוול , אכלתי היום תפוח עץ בנגיסות קטנות, אך מרגע האכילה יש לי דקירות חזקות בקיבה בצד שמאל שמקרינות לכיוון הכתף , יש למישהי עצה מה לעשות והאם זה היה למישהו???
    ממתינה לתשובתכם
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומלץ לאכול בלי הקליפה

טל
    12/02/2012

ויכול להיות שאכלת יותר מדי ולכל העקצוצים האלה, יש דברים שעושים לא טוב אחרי הניתוח. אצל כל אחד זה אחרת, מה גם שאת די סמוכה לניתוח, אני לא אכלתי תפוח כל כך קרוב לניתוח כי זה היה עולה לי, אני לא רופאה אבל מה שאני עשיתי במצב הזה, זה לקחתי כדור אומפרדקס וזה היה מציל לי את המצב, סבלתי המון מאותם עקצוצים וגם היום שנה וחצי אחרי יש מאכלים שעדיין גורמים לי לזה.
    לכן יש תמיד אומפרדקס בבית. מקווה שעזרתי. תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בצד שמאל - תגובה

הילה כהן
    15/02/2012

כנראה שזה באמת מוקדם בשבילך לאכול תפוח בשלב הזה , ההמלצה היא להתחיל עם תפוח מקולף בשבוע החמישי ואחרי כשלושה ימים לעבור לפירות עם קליפה .
    סיבה נוספת שתתכן היא שאכלת קצת יותר מידי או לא לעסת מספיק .
    שימי לב לרגיעה , לעיסה טובה והפסקת אכילה עם תחושת מלאות בכל מזון חדש שאת מנסה ובכלל .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו