מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כאבים בצד שמאל אחרי ניתוח שרוולפרופ` אחמד מחג`נה12/02/2012
שלום לכולם , אני 4 שבועות לאחר ניתוח שרוול , אכלתי היום תפוח עץ בנגיסות קטנות, אך מרגע האכילה יש לי דקירות חזקות בקיבה בצד שמאל שמקרינות לכיוון הכתף , יש למישהי עצה מה לעשות והאם זה היה למישהו???
ממתינה לתשובתכם
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ לאכול בלי הקליפה
טל12/02/2012ויכול להיות שאכלת יותר מדי ולכל העקצוצים האלה, יש דברים שעושים לא טוב אחרי הניתוח. אצל כל אחד זה אחרת, מה גם שאת די סמוכה לניתוח, אני לא אכלתי תפוח כל כך קרוב לניתוח כי זה היה עולה לי, אני לא רופאה אבל מה שאני עשיתי במצב הזה, זה לקחתי כדור אומפרדקס וזה היה מציל לי את המצב, סבלתי המון מאותם עקצוצים וגם היום שנה וחצי אחרי יש מאכלים שעדיין גורמים לי לזה.
לכן יש תמיד אומפרדקס בבית. מקווה שעזרתי. תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצד שמאל - תגובה
הילה כהן15/02/2012כנראה שזה באמת מוקדם בשבילך לאכול תפוח בשלב הזה , ההמלצה היא להתחיל עם תפוח מקולף בשבוע החמישי ואחרי כשלושה ימים לעבור לפירות עם קליפה .
סיבה נוספת שתתכן היא שאכלת קצת יותר מידי או לא לעסת מספיק .
שימי לב לרגיעה , לעיסה טובה והפסקת אכילה עם תחושת מלאות בכל מזון חדש שאת מנסה ובכלל .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)