מעקף תריסריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מעקף תריסריון
    עינת
    13/02/2012

שלום רב

עשיתי ניתוח מעקף תריסריון לפני כ- 9 חודשים לאחר אי הצלחה של ניתוח שרוול, ירדתי יפה במשקל אך בבדיקות דם אחרונות שעשיתי , נראו רמות נמוכות של אלבומין , סידן, ויטמין D . רופא המשפחה הפנה אותי לדיאטנית שתתן לי תפריט עשיר בחלבון, עוד לא פניתי אליה אך התחלתי לקחת אבקת חלבון כל יום.
    השאלה שלי, האם אבקה זו יכולה לעזור לי, כי לפי מה שהסבירו לי לפני הניתוח, שבניתוח זה הגוף שלי לא סופג רוב המזון שאני אוכלת

תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקף תריסריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקף תריסריון - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    13/02/2012

האם את במעקב הרופא המנתח? בכל הניתוחים ובמיוחד בניתוח הספיציפי הזה את צריכה להיות במעקב צמוד של המנתח, הדיאטאנית שלו וכל המערך. נכון העיקרון הניתוח הזה הוא תת ספיגה אבל צריך להזהר מלהכנס לחסרים תזונתיים וצריך לתגבר אותם ברגע שמתגלה חוסר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקף תריסריון - תגובה

הילה כהן
    15/02/2012

שלום עינת
    לחוסרים תזונתיים בעקבות מעקף תרסריון ,עלולות להיות השלכות חמורות מאד על בריאותך. לצרוך אבקת חלבון ללא פיקוח ומשוב של בדיקות דם , ספיגה (יציאות) והתייחסות לשאר המרכיבים בתפריט הוא פשוט לא לקחת אחריות על גופך ובריאותך.
    אני מציעה לך להיות במעקב הרופא המנתח והדיאטנית שלך , אחת לשלושה חודשים לפחות .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו