שאלה ל"ר מחג'נה ואילה כהן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה ל"ר מחג'נה ואילה כהן
    נילי
    19/02/2012

בוקר טוב, אני 3 חודשים אחרי ניתוח שרוול, ירדתי מ-114 ק"ג ל-96 ק"ג, בקצב לא ממש דרסטי, מרוצה עד השמיים, אוכלת 4-5 פעמים ביום, הכל חוץ מלחם (כמות של אוכל בערך 150 מ"ל כל פעם), הרבה בשר, דגים, מרקים, מנה או שתיים ביום חלבית (גבינה לבנה, צהובה, יוגורט) קצת ירקות מבושלות, פירות - ממש קצת בעיקר כוס מיץ פעם ביום.
    אני עוד מלפני הניתוח לוקחת פוליויטמינים 1 כדור ביום וסידן (לא כל יום, אבל לוקחת).
    נושר לי השיער. לא כול כך מטריד אותי הקוקו הרזה, אבל זה מעיד על מחסור באיזה מה שהוא חשוב בגוף. התיעצתי בבית מרקחת האם לקנות ויטמינים לשיער, וקבלתי תשובה שביחד לא לוקחים 2 סוגים של ויטמינים. ובאם אני אקח רק ויטמינים לשיער - אני אפסיד ובגדול את מה שלוקחת היום. להפסיק את הויטמינים לשבוע ולבצע בדיקות דם - אולי כעת זה מסוכן ? מה דעתכם ? תודה רבה רבה מראש !

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ל"ר מחג'נה ואילה כהן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ל"ר מחג'נה ואילה כהן - תגובה

הילה כהן
    22/02/2012

הי נילי ,
    בתור התחלה אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם אבל גם לא לדאוג מאד כי לרב נשירת השיער קשורה בסטרס של הגוף מהירידה הגדולה במשקל ולאו דווקא מחסרים גדולים.
    בכל מקרה צריך לראות בדיקות שלך ולהחליט על טיפול לפיהן .
    סבלנות בד"כ מתאזנים חזרה חצי שנה אחרי הירידה המסיבית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו