מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טיפים דחוף-היום השתחררתי לאחר ניתוחלילך19/02/2012
חברים יקרים
היום חזרתי הביתה אחרי ניתוח שרוול.
האמת יש לי עדיין כאבים ואני קצת מתהלכת עקום.
אשמח לקבל טיפים לגבי התנהלות בימים הקרובים.
ביחוד לגבי מה מותר ומה אסור לאכול.................
תודה לכולם.
אין מאושרת ממני שאני אחרי............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
נילי19/02/2012ותרגישי טוב ! אני אגש קצר לעיניין :
1. לשתות הרבה פעמים ביום, כל שעה, 1/2 עד 1 כוס חד פעמית.
2. לגוון שתיה : תה צמחים ללא טעם חריף או חמוץ (קמומיל מומלץ בחום), תה ירוק, 1/2 כוס שוקו על חלב, ציר ממרק עוף או מרק בשר בקר (מבושל עם גזר, בטטה, סלרי, שורש - ירקות שלמים או חתוכים גס). אני אז שתיתי ציר מרק פעמיים ביום, יש בו חלבון וזה חשוב.
3. הרגשה לא נעימה או כאבים - מטופלים בטיפות אופטלגין 20-30 ט' מספיק בדרך כלל.
4. הרבה מצב הרוח טוב, לא להרגיש אומללה ומסכנה שכולם כן אוכלים ואת - לא. טיפ : שבי בצד ותעשי לך רשימה איזה מרקים תבשלי/תואכלי בעוד שבוע (ירקות, בטטה, עגבניות, קישואים), קציצות דגים וקציצות מבשר, פירה מיניהם מהירקות.ממרחים : טונה וביצה, מוס טונה על בסיס אשל או יוגורט, ממרח אבוקדו או כבד עוף.
תורידי מתקונים מהאינטרנט, תחשבי מה תקחי איתך לעבודה/ללימודים. בקיצור - תכיני רשימות מסודרות, אחר כך זה מאוד יעזור לך !
החלמה מהירה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת תהיי מאושרת
אמא19/02/2012אני 3 שבועות אחרי. השבוע הראשון והשני קצת יותר קשה אבל לא נורא. לי מאוד עזר שתיה חמה - פושרת. מרק צח או נס קפה חלש על חלב, וכמובן תה קמומיל. תוציאי את מוצרי החלב שאת אוכלת - יוגורט בשתיה וכו'- כ שעה לפני מהמקרר. העיקר תאכלי ותשתי לאט לאט. לגימה - תעשי סובוב. בכל מקרה אצלי זה עבד.
שיעבור בקלות והרבה הצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי לשאךות הנפוצות ושם תמצאי את
חדווה20/02/2012התשובות לכל השאלות שעולות לך היום ויעלו לך בעתיד וכמובן שיהיה לך בהצלחה בתהליך ההרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)