טיפים דחוף-היום השתחררתי לאחר ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טיפים דחוף-היום השתחררתי לאחר ניתוח
    לילך
    19/02/2012

חברים יקרים
    היום חזרתי הביתה אחרי ניתוח שרוול.
    האמת יש לי עדיין כאבים ואני קצת מתהלכת עקום.
    אשמח לקבל טיפים לגבי התנהלות בימים הקרובים.
    ביחוד לגבי מה מותר ומה אסור לאכול.................
    תודה לכולם.
    אין מאושרת ממני שאני אחרי............

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב

נילי
    19/02/2012

ותרגישי טוב ! אני אגש קצר לעיניין :

1. לשתות הרבה פעמים ביום, כל שעה, 1/2 עד 1 כוס חד פעמית.
    2. לגוון שתיה : תה צמחים ללא טעם חריף או חמוץ (קמומיל מומלץ בחום), תה ירוק, 1/2 כוס שוקו על חלב, ציר ממרק עוף או מרק בשר בקר (מבושל עם גזר, בטטה, סלרי, שורש - ירקות שלמים או חתוכים גס). אני אז שתיתי ציר מרק פעמיים ביום, יש בו חלבון וזה חשוב.
    3. הרגשה לא נעימה או כאבים - מטופלים בטיפות אופטלגין 20-30 ט' מספיק בדרך כלל.
    4. הרבה מצב הרוח טוב, לא להרגיש אומללה ומסכנה שכולם כן אוכלים ואת - לא. טיפ : שבי בצד ותעשי לך רשימה איזה מרקים תבשלי/תואכלי בעוד שבוע (ירקות, בטטה, עגבניות, קישואים), קציצות דגים וקציצות מבשר, פירה מיניהם מהירקות.ממרחים : טונה וביצה, מוס טונה על בסיס אשל או יוגורט, ממרח אבוקדו או כבד עוף.
    תורידי מתקונים מהאינטרנט, תחשבי מה תקחי איתך לעבודה/ללימודים. בקיצור - תכיני רשימות מסודרות, אחר כך זה מאוד יעזור לך !
    החלמה מהירה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת תהיי מאושרת

אמא
    19/02/2012

אני 3 שבועות אחרי. השבוע הראשון והשני קצת יותר קשה אבל לא נורא. לי מאוד עזר שתיה חמה - פושרת. מרק צח או נס קפה חלש על חלב, וכמובן תה קמומיל. תוציאי את מוצרי החלב שאת אוכלת - יוגורט בשתיה וכו'- כ שעה לפני מהמקרר. העיקר תאכלי ותשתי לאט לאט. לגימה - תעשי סובוב. בכל מקרה אצלי זה עבד.

שיעבור בקלות והרבה הצלחה בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי לשאךות הנפוצות ושם תמצאי את

חדווה
    20/02/2012

התשובות לכל השאלות שעולות לך היום ויעלו לך בעתיד וכמובן שיהיה לך בהצלחה בתהליך ההרזיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו