מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתלבטת האם הניתוח מסוכןשרית21/02/2012
אני מאוד רוצה לעשות ניתוח שרוול אך פוחדת כי כולם אומרים לי שהוא מסוכן אני נשואה + 2 ושוקלת כ- 130 קילו בת 32 וגובה 160 מה אתם אומרים? שם דיאטה לא עוזרת אני גם סובלת מתת פעילות שכרגע מאוז וגם מנסה להיכנס שוב הירין עם טיפולי פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשרית המתלבטת עם הניתוח מסוכן
דבי ב22/02/2012קודם כל ניתוח זה ניתוח אבל בנתונים שאת נותנת יותר מסוכן להשאר ככה זה בטוח....אני 3 שבועות אחרי ניתוח שרוול ו-121 ק"ג פחות....בהצלחה ולכי על זה לא תצטערי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת האם הניתוח מסוכן - תגובה
ד``ר דוד גויטיין22/02/2012שלום!
מדד מאסת הגוף שלך בסביבות 50. זוהי מחלה בפני עצמה המסכנת את חייך בצורה ברורה ומיידית. תוחלת החיים שלך, במשקל זה (וזאת מבלי להכניס פנימה תחלואה נלווית, אם ישנה) קצרה בכ- 8-15 שנה מזו שהיתה לך, עם אותם נתונים גנטיים ורפואיים, אם היית עם BMI קטן מ- 25...
כל ניתוחי ההרזיה עם סיכון מסויים, כי כולם ניתוחים בהרדמה כללית עם התערבות מסויימת ("קלה" או "כבדה"), במע' העיכול. לניתוח השרוול אחוזי תמותה המגיעים לכ- 0.1-0.5%, וסיבוכים המגיעים לכ- 10-12%. יחסית, זהו ניתוח בטוח. למעקף אחוזי תמותה של כ- 0.2-0.8% וסיבוכים המגיעים לכ- 10-15%. קצת יותר, אבל עדיין, הרבה יותר בטיחותי לעבור הניתוחים מלהשאר ב- BMI 50...
אשמח לייעץ בצורה פרטנית יותר אבל בכל מקרה, תחליטי נכון ושיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)