מעקף קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מעקף קיבה
    נטלי
    21/02/2012

שלום!
    אני מועמדת לניתוח מעקף קיבה ב 16.4.עשיתי כמעט כל הבדיקות פרט לפגישת מרדים.אני כבר עברתי ניתוח עם טבעת ,אך לצערי איך שהמשקל ירד כך גם הוא חזר אחרי הלידה.אני עם BMI42 שזה מאוד גבוה אך אני גם גבוהה.השאלה שלי זה תקופה של אחרי הניתוח.
    ממה שידוע לי באופן כללי רב הסיכוי יעשו לי ניתוח של פתיחת בטן כדי להוציא את הטבעת במידה והכל תקין ד"ר ספוז'ניקוב יבצע גם מעקף קיבה. כמה זמן זה השהייה בביה"ח עצמו אחרי הניתוח? אחרי כמה זמן אפשר לחזור לפעילות פיזית רגילה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקף קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקף קיבה - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    22/02/2012

לא ברור בכלל שצריך ניתוח פתוח, אלא אם היו לך הרבה ניתוחים פתוחים בבטן לפני כן. טבעת לפרוסקופית מוצאת בד"כ באותה שיטה, ומעקף קיבה מבוצע אף הוא לפרוסקופית ברוב המכריע של המקרים.
    לגבי אורך האשפוז הצפוי - ממליץ בחום לשאול את המנתח שלך כי לכל אחד יש את ה"משוגעס" שלו עם ימי אשפוז ממוצעים שונים (יש המשחררים תוך יומיים-שלשה ויש המחזיקים המנותחים כשבוע באשפוז, גם לאחר ניתוחים לפרוסקופיים). המנתח שלך ידע לתת לך את כל האינפורמציה המתאימה לשיטתו.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו