מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השמנהאפרת22/02/2012
שלום ברצוני לברר.
הגובה שלי הוא 1.54 מ' ומשקלי הנוכחי הוא 83 קילו הBMI שלי הוא 34 בערך עד כמה שזכור לי הבנתי שהקופה לא מממנת קיצור קיבה ל BMI שכזה כיוון שהוא נחשב כנמוך.לאחרונה שמעתי על דוקטור אבינוח ועל כך שניתן לבצע אצל ניתוח טבעת וזה מוכר דרך קופת חולים כללית(יש לי מושלם)
1)האם יש אמת בדבר?
2)האם ניתוח טבעת אינו מסוכן שמעתי שישנם זיהומים ודלקות וזה גורם להמון "מיפגשים" עם בית חולים לכן כשמו כן הוא טבעת מלשון להתחתן עם הרופא.
3)האם ניתן לבצע ניתוח טבעת במקביל עם טיפולי E/N/G ????
על תשובתכם המהירה אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה - תגובה
ד``ר דוד גויטיין22/02/2012ה- BMI שלך 34.99.... כלומר 35. אם יש לך תחלואה נלווית הקשורה להשמנה (סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול גבוה וכדומה) ה"רף" יורד ל- 35 ולכן "מגיע" לך ניתוח, בהנחה שבבדיקות מקדימות לא יאותרו בעיות המונעות אותו.
אם אין לך תחלואה נלווית אזי אין לך אינדיקציה לניתוח ואף רופא, למרות שאיני מוסמך לדבר בשם רופא ספציפי, לא אמור להציע לך טפול כירורגי בהשמנה (שלפי ההגדרות אינה חולנית במצב זה).
לגבי מנתח או סוג ניתוח ספציפי - ממליץ להתייעץ עם רופא (רצוי אחד שעושה יותר מסוג ניתוח בודד)
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אפרת23/02/2012ומה בנוגע לשילוב ניתוח הטבעת עם טיפולי ENG??לא ענית לי...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד``ר דוד גויטיין25/02/2012צר לי אך בעוונותי איני יודע מה זה טיפול ENG. רוצה לפרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)