השמנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השמנה
    אפרת
    22/02/2012

שלום ברצוני לברר.
    הגובה שלי הוא 1.54 מ' ומשקלי הנוכחי הוא 83 קילו הBMI שלי הוא 34 בערך עד כמה שזכור לי הבנתי שהקופה לא מממנת קיצור קיבה ל BMI שכזה כיוון שהוא נחשב כנמוך.לאחרונה שמעתי על דוקטור אבינוח ועל כך שניתן לבצע אצל ניתוח טבעת וזה מוכר דרך קופת חולים כללית(יש לי מושלם)
    1)האם יש אמת בדבר?
    2)האם ניתוח טבעת אינו מסוכן שמעתי שישנם זיהומים ודלקות וזה גורם להמון "מיפגשים" עם בית חולים לכן כשמו כן הוא טבעת מלשון להתחתן עם הרופא.
    3)האם ניתן לבצע ניתוח טבעת במקביל עם טיפולי E/N/G ????
    על תשובתכם המהירה אודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    22/02/2012

ה- BMI שלך 34.99.... כלומר 35. אם יש לך תחלואה נלווית הקשורה להשמנה (סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול גבוה וכדומה) ה"רף" יורד ל- 35 ולכן "מגיע" לך ניתוח, בהנחה שבבדיקות מקדימות לא יאותרו בעיות המונעות אותו.
    אם אין לך תחלואה נלווית אזי אין לך אינדיקציה לניתוח ואף רופא, למרות שאיני מוסמך לדבר בשם רופא ספציפי, לא אמור להציע לך טפול כירורגי בהשמנה (שלפי ההגדרות אינה חולנית במצב זה).
    לגבי מנתח או סוג ניתוח ספציפי - ממליץ להתייעץ עם רופא (רצוי אחד שעושה יותר מסוג ניתוח בודד)
    שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

אפרת
    23/02/2012

ומה בנוגע לשילוב ניתוח הטבעת עם טיפולי ENG??לא ענית לי...תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    25/02/2012

צר לי אך בעוונותי איני יודע מה זה טיפול ENG. רוצה לפרט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו