לאולגה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לאולגה
    אלמונית
    19/03/2012

נכון הייתי 42 לפני חודש אבל מאז שקבעו לי תור לניתוח והץחלתי תהליך של בדיקות ירדתי מהתרגשות והגעתי לבי אי אם 39 נקודה 8 וזה מתחת לקרטריונים ולכן אני בחששות שלא יעשו לי ויש לי טרום ניתוח שבוע הבא ושאלתי היא האם שוקלים שם ואם כן מה עלי לעשות כדי שיאשרו לי לעשות ניתוח לפי הקרטריונים ואני בחששות כגדולים כי הפקידה אמרה שהם עושים בעיות על קילו אחד אם זה לא 40 ומעלה לא עושים ולכן אני שואלת ובלחץ

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאולגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• BMI יורד

נילי
    19/03/2012

גם אני הגעתי לניתוח עם ה- BMI פחות 40, זה בסדר, כי כולם עושים דיאטה לפני ניתוח. אז אף אחד לא מתייחס לזה, אלא רק למשקל שמופיע בהפניה הראשונה. אז אל תדאגי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רלוונטי

אולגה
    19/03/2012

אם כבר יש לך מועד לניתוח אז מסתכלים על bmi ההתחלתי... גם ככה לפני הניתוח את צריכה להיות בדיאטת דלת פחמימות שגם בה את אמורה להוריד כמה קילוגרמים טובים.. לכן כל ירידה לפני הניתוח עצמו, היא ירידה..
    המלצתי-אם,ושוב אני מדגישה, כבר נקבע לך תאריך לניתוח, אז תמשיכי לרדת במשקל כי זה רק יתרום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אלמונית - תגובה

שולה זק
    20/03/2012

אם איני טועה שוחחת איתי אתמול בטלפון. אין לך מה לחשוש שירדת במשקל. המשקל הקובע וה- BMI הקובע - זה מה שהיה בתחילת התהליך.
    לכי רגוע לפגישה עם המרדים והכל יהיה בסדר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו