זהו שולה פה,עכשיו הגיע הזמן להתלהב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זהו שולה פה,עכשיו הגיע הזמן להתלהב
    אולגה
    21/03/2012

חחחחח שולה, אני מקווה שאת עוד זוכרת אותי! כי את מדברת עם מיליוני מנותחים/טרום מנותחים...
    אחרי הניתוח ואחרי הסיבוך שהיה לי, ברוך השם הכל תקין!!
    אוכל עדיין נכנס בקטנה ואני אשכרה עד היום עדיין לומדת לאכול ומה נכנס ומה לא.. כל יום מחדש...!
    וכמובן.. הפרט הכי חשוב הוא שהורדתי כבר 33 קילו ב...... 5 חודשים!!
    לא יודעת למה, אבל תמיד שאני רושמת לך כמה הורדתי אני הכי מתרגשת חחח :)
    לא להאמין...כמה אני זוכרת שבכיתי בסיבוך שזה בכלל לא שווה ולמה אני עשיתי את זה..
    פשוט לא יאמן!!! אחחח אני לא אשכח איך דיברת איתי בבית חולים ואמרת שהכל יהיה בסדר...
    בקיצור עוד 14 קילו ליעד שלי <שהצבתי לעצמי>... ושוב, לא להאמין :):)
    ובנוסף,קראתי למה נעדרת ואני מקווה שהכל יהיה בסדר ותחזרי מחוייכת כמו תמיד, כי האור שלך והעזרה שלך היתה חסרה :)

אוהבת מלאן

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להאמין איך הזמן רץץץץץץץ - תגובה

שולה זק
    21/03/2012

כאילו אתמול דאגנו לדלף...לסיבוך....לצינור וכו'...... והנה חלף לו הזמן והחיוכים שלך נשפכים בכל אות ומילה. איזה כייף. אנשים כמוך הם האורים והתומים כאן - החיזוק והעידוד לאלה שבדרך, שמפחדים, מתלבטים, ונמצאים בפרשת דרכים.
    כל אחד ואחת כאן בפורום חשוב ויקר. כל אחד ואחת ממלא נקודה אחרת בפאזל המסובך הזה של אכילה, מחלה, הרזיה, שינויים בחיים. בלעדי האינדיבידואלים שבונים את הפורום - הפורום לא היה ממצה את מטרת קיומו.
    אשרי כולנו שיש אנשים כל כך נפלאים ויקרים בקבוצה כל כך ייחודית - משפחתית - שעוזרים מכל הלב והנשמה אחד לשני.
    מקווה שנרבה ונתרבה ונמשיך לעזור ולעודד.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שולה אני מאוהבת בך רצח..

אולגה
    22/03/2012

איזה אישה איזה!!!

הניתוח הזה זה- הצלחת חיים!!!!!!!
    נ-ק-ו-ד-ה!!!

שולה את מדהימה:)
    שתיהיה לנו רק הצלחה בהמשך ובחיים בפרט!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו