מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יומן מסע 12 80 ק"ג פחות ב"היניב29/03/2012
אין כמו להתעורר בבוקר ולגלות שנותרו לך רק עוד 10 ק"ג ליעד המבוקש
היומן האחרון לפני 3 חודשים בערך 10 ק"ג פחות ב 3 חודשים
לחדשים נזכיר כהרגלי .
טבעת לפני משהו כמו 10 שנים אוליי קצת יותר
ואיכות חיים בגללה לא משהו עם הקאות מרובות וחוסר נוחות
בדצמבר לפני שנתיים וכמעט 4 חודשים הוצאתי טבעת ברמבם אצל ה-ד"ר אחמד מחאג'נה
והוא זה שגם 3 חודשים אחרי בדיוק לפני שנתיים ושבועיים עיצב לי שרוול למופת.
מאז לאט ובטוח עם עצירות בדרך והתנגדות טבעית של הגוף אני יורד ועוד לשמחתי במגמת ירידה.
שומר על הגחלת אם המון שאלות בדרך וחששות רבות והינה הגענו ליישורת האחרונה
ממשקל של 187 גובה 1.76 BMI של מעל 60 כשנותחתי טבעת אצל ד"ר אבינועם באסותה ת"ל אביב כשלוחה של באר שבע בה גרתי
ועד למשקל 110 עם עליה ל 165 BMI מעל 50 בעת ביצוע השרוול
היום אותו גובה :-) 176 ומשקל 85 עם BMI של 27.44 והסרגל מראה משקל עודף אבל כבר רואים ירוק בהיר והדרך ליעד קרובה מתמיד.
השבוע לקראת חג הפסח הלכתי שוב כבכל 3 חודשים ורכשתי מלתחה חדשה.
מאושר לגלות לכם שירדתי ממידה 66 במכנסיים ל- 44 וממידה 6XL בחולצות למידה M
עוד 10 ק"ג אשקול 75 ובפעם הראשונה בחיי הסרגל יאמר "משקל בריא"
כולם שואלים אותי מה הסוד
אפילו אתמול היה לי ויכוח עם הגנן של השכן שאמר לי שהוא לא מכיר אותי כי היה גר פה אחד שמן והתעקש שאני חדש פה.
אמרתי לו שאני מכיר את השמן הכרות טובה ושאנחנו חברים טובים ואפילו אמרתי לו שזה היה אחי התאום ושגר פה במקומי :-)
כשהראתי לו את תמונות התהליך הוא עדיין לא האמין .
זו לא הפעם הראשונה שעוצרים אותי מכרים וותיקים ותוהים אם זה אני משתהים ונועצים מבט מבולבל ואני מחייך ומרגיע בתמונות שמיד שולף מאייפון.
אז אין סוד
יש כח רצון מאוד גדול לא לפספס את ההזדמנות ולשמור על אורח חיים בריא וכמויות נכונות של מזון ותמיד קצת פחות מלהרגיש חנוק.
בשבוע שעבר אכלתי משולש פיצה בלי הבצק של השוליים.
אתמול פינקתי את עצמי בכמה מדליונים של פילה עגל רך במיוחד עשוי במעט שמן על המחבת.
אוכל לחם רגיל כפרוסה בארוחה וכשמרגיש עצירה חוזר מייד לאכול לחם קל 2 פרוסות בארוחה.
ירקות קצת יותר קשה ופירות יבשים טבעיים ללא סוכר שקונים בחנויות טבע הם החטיפים החדשים שלי (בננה,מנגו,ליצי ואננס מיובשים ולחים ללא סוכר)
חוטא בשמחה מדיי פעם גם בחטיפים של הילדה ושותה גם מוגז קולה וכאלו אבל חוזר לשגרה מייד כשצריך.
מרגיש שאני משלב בין כל העולמות וטועם מהכל וכשלא בא לי לאכול משהו כבד אני נהנה ממעדן וניל או כל טעם אחר אחד בארוחה
בדיוק כמו בארוחה של פעם שהייתה מורכבת מ-2 לאפות שווראמה ומנה פלאפל אצל אבו מוראד ז"ל בנצרת עם כל התוספות או עוף שלם עטוף ונח לו בלאפה עם בצל מטוגן כמו שרק שם ידעו להכין ובקבוק שתייה של ליטר וחצי שעד שלא הייתי רואה בתחתיתו את השמיים לא הייתי עוצר לגמוע לקינוח הייתי אוכל איזו עוגה כנאפה אצל אל מוכתאר. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלכתי לאכול משהו
יניב29/03/2012אמרו לי שאני נראה רזה מדיי חחחח
עוד יש מרפסת שלמה להוריד ואנשים כבר מנסים לעצור אותי
משהו מכיר שיפוצניק טוב למרפסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלא. ממש פלא. אני עם דמעות בעיניים
אמא29/03/2012יש לי בן עם משקל גבוה מאוד - דומה לך. הוא בן 30 ולא מוכן לשמוע על ניתוח. אני עברתי לפני כחודשיים וירדתי עד עכשיו כ 12 ק"ג. מאושרת מאוד. חשבתי שאשמש לו דוגמא, אבל זה לא עוזר.
כל הכבוד לך. בחור צעיר שלקח אחריות על החיים שלו. ממש מעריצה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיפור על אבל וחבל לאמא היקרה
יניב29/03/2012ראשית אלפי תודות ריגשת אותי
גם בתוצאות היפות שלך וגם בתחושת הרגש העז שהצלחת להעביר
מי כמוך יודעת בעיקר כאמא ותקני אותי אם אני טועה כי אני מכיר כמה אמהות שמשמינות מהאבל והחבל
אבל הוא לא סיים
אבל אוליי הוא ירצה אחר כך
וחבל לזרוק
לוקח המון זמן לגשת למראה ולהודות שהאבל והחבל מכבידים מאוד על הגוף ועל הנפש
קצת כמו קריוס ובקטוס בשיניים ואני בן 35 נשוי ואב לבת שנתיים וארבע מכיר את כל הסיפורים האבלים והחבלים מהגן של אשתי ומחמתי המדהימה שגם סובלת מתסמונת האבל והחבל
לאבל ולחבל יש עוד פאן רגשי מפחיד ומשתק
אבל מה אכפת לי מה אחרים חושבים מי שלא מוצא חן בעיניו שלא יסתכל
אבל מה יהייה אם הניתוח לא יצליח
אבל חיים רק פעם אחת
וחבל על מי שמת תנו לי לחיות להנות
אלו האבלים והחבלים שכל שמן ושמנה משתמשים בהם כדיי להרגיש טוב יותר
למעשה גם יכול להעיד על שנים של שקרים והונאות עצמיות של ככה אני וטוב לי ככה
ולמה לי בכלל להכניס ראש בריא למיטה חולה?
העניין הוא שלמיטה ולעניין אין שום קשר
והראש בכלל לא בריא כשההסתכלות היא על עכשיו ומייד וסיפוק צורך מיידי שמרגיע מחשבות ותאוות
אין ממש דרך לשכנע שמן שמכחיש וטוען שטוב לו ככה לעשות ניתוח
רק שמן שעבר תהליך או חלילה גרוע מכך ארוע רפואי מסוגל להבין את החשיבות
של להיות בריא ולבצע שינוי בתפיסה ובצורת המחשבה ולהפסיק להתכחש לעצמו ולסביבתו התומכת ולהתחיל להודות בצורך האמיתי והחשוב של באמת לדאוג לעצמו ולהוריד הגנות וחומות שגרמו לו לניתוק ולריחוק
אישית הייתי מציע לך לגרור אותומ לפורום ורק לקרוא
אוליי אחר כך לכתוב בעילום שם שאלות ולקבל תשובות
בהמשך אוליי להתקשר לשולה ולקבל כמה מספרי טלפונים של אנשים שהצליחו שיעודדו אותו
אבל אני דיי בספק אם הוא ייגש לשלב הראשון כרגע
בכל מקרה אין מה להפסיד
תציעי לו ואל תעלבי או תתעצבני אם הוא יגיד לא
בהצלחה לך ולבנך
ותודה על המחמאות
חג אביב שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך. אתה כותב מ ק ס י ם!
אמא02/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו
מיכל18/04/2012כל הכבוד יוווווווווווווווווווווווווווו אני לפנייייייייייייייייי חוששת, מהססת בררררררררררררררר אך זה מדהים לראות תוצאות כל הכבוד שאפו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו ליניב
מיכל18/04/2012כל הכבוד יוווווווווווווווווווווווווווו אני לפנייייייייייייייייי חוששת, מהססת בררררררררררררררר אך זה מדהים לראות תוצאות כל הכבוד שאפו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרון הינה משהו שיעודד אותך אז
יניב18/04/2012שיהייה רק בהצלחה
"היי שקטה, עכשיו הכל בסדר
אפילו המחנק עומד להשתחרר
זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן
זה העולם שיש ואין עולם אחר.
היי שקטה כאילו אין בך דופי
כאילו האוויר נותן לך הגנה
כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי
כאילו מעפר פורחת שושנה.
היי שקטה כמו לא עברת אף פעם
כמו לא היית צרימה בנוף המטופח
כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם
כמו אלומת האור הנה מצאה אותך.
כאילו מעפר פורחת שושנה.
היי שקטה, כמה אפשר לשטוח
את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה
כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח
כאילו השלווה היא חוף הבהלה.
כאילו מעפר פורחת שושנה."
לכי על זה בכל הכח
והיי שקטה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גאה בך- תגובה
שולה זק29/03/2012כל הכבוד יניב. אין מילים . התמונות מדברות בעד עצמן ובמיוחד סיפורך המיוחד שעברת הוצאת טבעת ואחר כך שרוול .
אני שמחה שאתה נכנס לכאן, למרות שלא בתדירות.....
אני מעבירה כמובן את הסיכום לשאלות הנפוצות.
סופש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך שולתי היקרה איפה הד"ר שלי
יניב30/03/2012אם יש משהו שאני תמיד אומר לעצמי כשאני מגיע לעוד הישג ולעוד יעד בדרך למטרה זה חייב לעצור רגע ולעדכן את שולתנו הטובה והתומכת שמלווה לאורך כל הדרך.
הכתיבה כאן בפורום לא רק לשם שמיים ולא רק כדיי לומר לכם המתלבטים החדשים שבדרך או הוותיקים המעט מתקשים שיש דרך והיא שווה את הפסיעות הקטנות.
כי גם אני במהלך הדרך יורד מעט מדיי לאט מדיי ועוצר מדיי וחוזר מדיי ועולה מידיי והכל לטעמי ואפילו טבעי
אין ספק שהתגובות של כולכם עוזרות ומעודדות וככל שהן רבות יותר כך הכח להמשיך גובר על החשש .
בהזדמנות הזו שולה תגררי לפה את המאסטר הגדול זה שתמונתו שזורה בין מנהלי הפורום
ותגידי לו שהמעריץ הכי גדול שלו מחכה לתגובה
כמו שאני אומר לחברים שלי שלא ראיתי הרבה זמן
" אני שולח תמונה כדיי שאם תעבור לידי ברחוב לא תזהה ולא תגיד שלום "
לא יודע כמה זוכרים הרופאים מתוך מאות ואלפים בשנה ובטח בשנתיים ושלושה וחצי חודשים
אבל התחושה שלי שאחרי מה שעבר איתי (הקימה המוקדמת והטלפון מהאחיות הסיגריה הראשונה והביקורות החסרות ) משהו ממני זוכר לך איש יקר חסד גדול מאוד והמון הערכה
לרופא הבכיר שמזמן היה צריך לנהל מחלקה בוגר ומרצה בטכניון ובוגר ומתמחה בבורדו בצרפת ומעל לכל התארים והניסיון שצבר האיש הזה פשוט בן אדם.
מבין ותומך מרגיע ודואג איכפתי ואמיתי ואין שני לו
אז אם הוא פה שיבוא להגיד שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו ליניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)