החלטתי להתחיל עם ספורט!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• החלטתי להתחיל עם ספורט!!!!
    אני
    07/04/2012

שלום!!!!חג פסח כשר ושמח לכולם!!!!!!!!!:-)

למי שלא מכיר אותי - קוראים לי אנה ואני נותחתי מעקף קיבה לפני 8 שבועות....לא נכנסתי מזמן לפורום והנה עכשיו אני כאן קוראת את שכתב ניב ..קודם כל - כל הכבוד!!!! להוריד 80 קילו - זה חלום!!!!!!!!!!!אני שקלתי לפני הניתוח 171 עם גובה 1.56 ואני עם דמעות על העיניים - כי זה בערך המשקל שאני חייבת להוריד על פי מה שאמר הכרורג... ניב -אתה נראה כמו בן אדם חדש!!!!!ווהמסע שעברת קסום ומקסים!!!!!!זה תהליך ארוך וקשה -אבל התוצאות והתמונות מדברות בשם עצמן!!!!!אני חייבת להודות שאני מפחדת נורא שלא אצליח להגיע ליעד המבוקש משום שאני חלשה מכדי לעשות ספורט..המשקל יחסית לגובה עדיין גדול מאוד!!!!אני ירדתי 20קילו ב 8 שובעות - וזה לא הרבה -זה מעט מאוד לדעתי!!!ראיתי כל מיני סרטים שאנשים הורידו 40 קילו בחודש וזה אחרי אותו ניתוח - ואני עדיין עם ה 151 קילוגרם עלי!!!! הבטן שלי נפלה - ואני נראת נורא איתה - ואני חוששת מרק לחשוב היא תראה אחרי שכל השומן ירד ממנה וישאר רק העור - זה יהיה סינר עד לברכיים-וכבר סיפרו לי והפחידו אותי שהניתוח של הורדת עודפי העור כואב במיוחד!!!!!!!!!!!!!!שאלה למי שעבר את הניתוח הפלסטי הזה-אכן כל כך כואב כואב יותר מניתוח הקיבה עצמו???????מה עם משככי כאבים -למה אמרו לי שזה ניתוח נורא כואב???!!!! אני מבוהלת נורא-תעזרו לי!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!!!!!
    מהיום אני מחליטה להתחיל יותר הליכות סדירות באוויר צח - כי אני מאוד מאוד רוצה להוריד יותר!!!!!!!!!!!!!!! והדיאטה איננה מספיקה כמו שאני רואה - חובה לשלב עם ספורט - לפחות מעט בהתחלה!!!!!!!כשאני ארד ל130 קילו אני אתחיל הליכות על אליפטיקל שיש לי בבית. עד אז הוא פשוט ישבר אם אני אעלה עליו.

בגדול אני לא מרוצה מ ה 20 קילו שירדתי !!!! והדיאטנית אומרת שפסיכולוגית מאוד חשוב להיות מרוצים מכל ירידה...

תעודדו אותי בבקשה - כי אני החלטתי להתחיל עם ספורט - וזה קשה עם 150 קילו על גוף של 1.56 גובה!!!!!!!!
    אבל - עם מעט עידוד - אני אצליח כמו רבים מכם!!!!!!!!!!!!

באהבה גדולה !!!אנה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלטתי להתחיל עם ספורט!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

נילי
    07/04/2012

חג שמח לכולם, ולאנה היקרה !
    אני מאוד שמחה לראות אותך כאן ולאמר - הירידה שלך בסדר גמור ! את הרי יודעת שאין פוקוס-פוקוס, יש רק עבודה קשה וסבלנות. עם כבר אחרי 20 קילו שירדו בבום יש לך עודפי עור, אז את מבינה כבר שלא כדאי להוריד הרבה בזמן קצר. כולם אומרים (הרופאים, הדיאטנים, הפציאנטים שעברו קיצור קיבה) שיורדים במשקל במשך שנה-שנה וחצי. אז למה את ממהרת ? תתני לגוף שלך ולעור שלך להתרגל למצב החדש ולהכנס לקצב. אני מבינה שהמוח כבר ב-65 ק"ג )) אבל....סבלנות. לא להכנס לפניקה. אני ירדתי מ-114 ל-90 ב-5.5 חודששים וכבר מרוצה. תהיה מרוצה גם את - את כבר יצאת לדרך ! אני לא מאמינה שניתוח פלסטי הרבה יותר כואב, יש תרופות נגד כאבים, תגיעי לניתוח - תעברי אותו בשלום. בנתיים תתחילי להרים ידיים עם/בלי משקולות, תחזיקי את הגב, תעשי הליכות של 15-30 דקות, תחזיקי את העצמות. אולי עם מאמנת אישית - באם יש לך אפשרות. המחיר הוא לא בשמיים, אולי פיזיוטרפיסט בקופת חולים יעזור ? ספורט של ממש - זה לא כעת. אבל עזרה לגוף וחיזוק עצמות לפני אימון - כן אפשרי. אני מאחלת לך חג שמח ורוגע, בריאות קודם כול והרבה אופטימיות ! חיבוק חזק,
    הלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנלי היקרה!!!

אני
    14/04/2012

הי נלי יקרה!!!חג שמח!!!תודה רבה לך על מכתב התגובה.קראתי אותו ממזמן אבל יצא לי להגיב רק עכשיו וסליחה על התגובה המאוחרת.אני מודה לך מליון פעם על המילים המעודדות ועל החיבוק שנתת לי!!!נתת לי תמיכה רבה ואף הרגעת אותי בנוגע לכאבים אחרי ניתוח פלסטי.כל הכבוד שהגעת למשקל של 90 קילו!!! מבחינתי ומבחינת הכרורג שעשה לי את הניתוח,ד"ר ביגלייפטר הנכבד, זה משקל הייעד שלי. אני כנראה לא אוכל להגיע ל65 שאני רוצה,כיוון שהסבירו לי שהגוף לא יכול לוותר על הכל...ירידה מ 171 ל90 היא ירידה של 81 קילו - וזה גם כך בטרוף המון!!! אצלך התמונה היא אחרת מ114 תוכלי לרדת ל65 -60 וזה נהדר!!!! אבל גם עם 90 קילו אני אהיה מרוצה.בפעם האחרונה שאני זוכרת את עצמי עם 90 קילו זה היה בגיל 16. (עכשיו אני בת 26 עוד חודש בעזרת השם). והתמונה של 90 קילו עבורי הייתה עם חדר כושר, בריכה, בגדים מחמיאים ותנועה קלה. החיים עם 150 קילו עכשיו מאוד מקבילים אותי בתנועה ובבחירת ביגוד - כך שאני כבר מאוד מצפה ל 90 שלי!!! ומי יודע ,מי יתן ואני אולי ארד עוד קצת מ ה 90 ל 80 למשל ....וההבדלים במשקל פחות מ מאה נראים מאוד על הגוף...כל קילו פחות רואים!!!! :-) אני מוכרחה לציין שהתחלתי ללכת יותר בחוץ,גם חג האביב הגיע לו ותחזית מזג האוויר מורה על ימים מקסימים!!!! הכל פורח ,העיצים,הפרחים ובחוץ פשוט נפלא!!! בכלל אני מאוד אוהבת את הימים הקסומים של תחילת האביב!!! לפיזיוטרפיסט את אשתדל ללכת אחרי פסח ותודה על העיצה!!! את בן אדם מאוד חינני ולבבי נלי ואני שמחה שהכרתי אותך כאן בפורום!!!! בעזרת השם אני ארגיש טוב ואכנס לפורום עוד ונדבר!!!בניתיים בהצלחה בדרך שבה כולנו צועדות וצועדים!!!! הדרך ארוכה אבל אין מה לעשות - כמו שאת אמרת-אין פוקוס פוקוס...רק עבודה קשה וסבלנות רבה!!! שוב תודה על כל מילות התמיכה ועל החיבוק החזק שממש הרגשתי שנתת לי!!!באהבה גדולה,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה מאוד אנה- תגובה

שולה זק
    07/04/2012

כל הכבוד על ה- 20 קג'. ירידה יפה ובריאה. אין כאן תחרות וכל אחד עם הנתונים שלו והקצב שלו.
    בהחלט רצוי להיצמד לתפרטי של דיאטנית ולשלב פעילות ת לעיצוב הגוף ומיצוק העור.
    לגבי ניתוחים להסרת עודפים - דיה צרה בשעתה..
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה היקרה!!!

אני
    14/04/2012

שלום שולה יקרה וחג אביב שמח לך!!! אני מאוד שמחה על תגובתך ותודה על מילות העידוד!!!אני לא מתכוונת להתחרות עם אף אחד,אבל אני בהחלט רוצה להגיע לתוצאות שאליהן מגיעים האנשים שנכנסים לאתר - כי התוצאות הן תוצאות בריאות בשילוב עם יופי !!! בברכת חג שמח ובאהבה,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו