תופעות מוזרות לאחר ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות לאחר ניתוח שרוול
    נדיה
    09/04/2012

שלום לכולם
    אני קוראת את הודעות שלכם במשך כחצי שנה והינה גם אני הצטרפתי למשפחת המשורולים.יש לי כמה תופעות מוזרות מאז ורציתי לברר האם מישהו מכיר אותן.
    דבר ראשון - ביום 2 -3 לאחר ניתוח יצאה לי פריחה נוראית על הפנים האם זה סוג של אלרגיה (אני לא רגישה לכלום) או משהו הורמונלי? זה נורא מפריע
    ודבר שני מאז שהתחלתי לשתות לאחר הניתוח יש לי כל הזמן הרגשה של מלא גזים בבטן (הבטן כל הזמן עושה הולו לולו בכל מקום בבטן) זה לא כואב אך לא נעים -האם זה משהו חריג?
    נותחתי בהדסה הר הצופים ב4 לאפריל ע"י דר גרינבוים המדהימה
    ותודה לכם על הכל
    חג שמח

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות לאחר ניתוח שרוול - תגובה

שולה זק
    09/04/2012

לגבי הגזים בבטן זה טבעי. זה יעבור.
    לגבי הפריחה רצוי לגשת לרופא המשפחה שיראה ולהתיעץ איתו.
    בהצלחה בהמשך ואנחנו פה ללוותך
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות מוזרות לאחר ניתוח שרוול - תגובה - תגובה

הילה כהן
    11/04/2012

הי נדיה
    לגבי הרעשים המוזרים - הם ממש נורמליים אחרי ניתוח ויעברו במשך הזמן. שימי לב לשתות לאט ולהקשיב לגוף .
    הפריחה יכולה להגרם מסיבות רבות אם היא לא משתפרת תגשי לרופא משפחה ואם כן , דר' גרינבוים תסתכל על זה ביום ראשון .
    בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו