הניתוח שלי בשבוע הבא

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הניתוח שלי בשבוע הבא
    עדן
    12/04/2012

בוקר טוב לכולם

נקבע לי ניתוח בשבוע הבא בבית החולים הלל יפה בחדרה
    אני מודאגת מאוד . יש לי תינוק בן 9 חודשים
    כמה זמן אשהה בבית החולים ? מה יהיה אחרי הניתוח ? מתי אני יכולה לההתחיל בספורט ? כמה אני אוריד בחודש הראשון ? מה העצות שלכם לקבלת התוצאות הכי טובות ?

חג שמח לכולם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הניתוח שלי בשבוע הבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה- תגובה

שולה זק
    12/04/2012

ראשית - קחי לך זמן ותיכנסי לשאלות הנפוצות ותקראי כל שאלה ותשובה ותראי עד כמה מידע יש שם וכמה תרגישי "על הסוס" ורגוע.
    האישפוז הוא בין 3--4 ימים. רצוי בשבועיים הראשונים לא להרים את התינוק בהנפה אלא לקבלו לידיים בישיבה. להתנהל כמו אחרי כ ניתוח בטן (כיס מרה, תוספתן). החזרה לעבודה ולשגרה היא אישית מאוד בין שבועיים לשלושה
    ניתן לחזור לפעילות גופנית בהדרגה. הליכה לא מאומצת עד חודש. לאחר חודש אפשר גם להתחיל בשחיה.
    ההמלצה הכי חשובה להצליח זה להיות במעקב של דיאטנית, לקבל ממנה תפריט מאוזן המתאים לך ולהתץהל על פיו, לשלב פעילות גופנית ואם יש צורך אף להירשם לקבוצת תמיכה.אני חושבת שאת בדרך הנכונה וכל הכבוד שלקחת את גורלך בידיים לשינוי הרגלי אכילה ולאורח חיים בריא.
    אנחנו כאן תמיד לשרותך
    בהצלחה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו