מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה חשובה מאודדדדדד שולהמיכל20/04/2012
אם אני מצליחה להשיג את התחייבות לניתוח עליי לבצע שוב את כל הבדיקות מלכתחילה כולל כל השלבים עד ל.. ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאודדדדדד שולה - תגובה
שולה זק20/04/2012אם המן הוא סביר _(שלושה חודשים)( סביר להניח שלא תצטרכי לעשות בדיקות חוזרות פרט לבדיקות דם רגילות. ולא תצטרכי לעבור שוב את כל השלבים.
עדיין לא הבנתי - אם יש לך כבר התחיבות לתל השומר, ותור לניתוח למה את לא הולכת לשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק
מיכל20/04/2012שמעתי שד"ר מחג'נה הוא ה-ה-טוב ביותר... הוריי גרים בבת גלים ולפתע חשבתי עם הוא הטוב למה שלא אפנה אליו... מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל על התור - תגובה
שולה זק20/04/2012אכן דר' מחג'נה מעולה ואחד המנתחים המובילים בתחום.
מאחר ויש לך כבר תור לניתוח בתל השומר וגם שם מנתחים טובים ומעולים כמו דר' גוייטן, פרופ' רובין, דר' אניה פייגין, חבל שתפסידי את התור ותחכי חודשים לתור חדש ברמבם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה המקסימה
מיכל20/04/2012תודה על הכנות והתמיכה, אשמור על קשר בהווה ובעתיד בקרב אצתרף למשפחתכם בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמיינה - תגובה
שולה זק21/04/2012ומה הכינוי הזה???
את מוזמנת להתקשר בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמיינה=ניקי
מיכל21/04/2012צודקת, משנה... ניקי תודה לך שולה היקרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק קחי בחשבון
נסיך25/04/2012שאם את הולכת להתנתח בביית חולים ציבורי כמו תל השומר או כל ציבורי אחר לא בטוח שהמנתח שתרצי יהיה זה שבפועל ינתח אותך ואני מדבר מניסיון שראיתי במו עיני.
יש לי חבר שאמר לי שרק רופא x ינתח אותו וכשנככנס לחדר ניתוח חיכה לו שם רופא אחר לא פחות טוב!!!
לפי מה שידוע לי לא מדובר בניתוח מסובך והיום כל הרופאים מצויינים ומה שבטוח כל אחד ימליץ לך על המנתח שלו .
אני אישית ממליץ על ד"ר דוד גויטיין מקצוען בחסד עליון!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון
תמר נהריה27/04/2012אם פונים מראש למנתח מסויים ועוברים איתו את כול התהליך אז הוא המנתח בסוף, זה מה שאני עשיתי ובסוף נותחתי ע"י הרופא שהתעקשתי עליו . ונותחתי בבית חולים ציבורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לך זה הצליח להרבה אחרים לא!!!!
נסיך28/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי באיזה קופה אתה
תמר נהריה29/04/2012לי זה הצליח ולעוד רבים אחרים שאני מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)