מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה זקמיכל22/04/2012
ניתקלתי בכתבה....
והיה רשום, "אנשים שעברו ניתוחים אילו עם ירידה משמעותית בסיכוי לפתח ממאירויות, מחלות לב ובעיות הורמונאליות (כגון סכרת), בעיות זיהומיות, בעיות שריר ושלד ובעיות נשימה" כלומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת דברים מהקשרם - תגובה
שולה זק22/04/2012צריך לעיין בכל הכתבה ולא במשט בודד שהוצא מהקשר.
כיום ידוע שירידה במשקל בעקבות השמנת יתר חולנית , מביאה לריפוי סוכרת, או הטבה משנעותית, מונעת התפתחות סוגים של סרטן, ומונעת ארועים לבביים.
על מנת שרופא יענה לך מקצועית על פנייתך אנא הביאי את התבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8 ימים אחרי ניתוח
דניאל27/08/2012שלום לכולם . אני 8 ימים אחרי ניתוח. היום הורידו לי סיכות ונקז. יש דבר אחד שמטריד אותי - אני כל הזמן רעבה ולדעתי אוכלת הרבה. קודם כל דיאטה שקיבלתי באסותה ודיאטה שקיבלתי אחרי ניתוח - יש המון הבדלים. לפי אסותה אני יכולה כבר דברים רכים , לפי בית חולים - עוד שבועיים חלב ומיצים. אבל גם זה פחות חשוב - אני מבינה שאני צריכה להקשיב לעצמי. אז אני אוכלת בכפיות אבל כל שעה שעתיים כמה כפיות. זה יכול להיות מעדנים , מרק שאני לועסת אותו טוב - אין לי בעיות עם זה . כמובן ללא בשר, אבל עם תפוחים וכוסמת או אטריות. עגבניה מגורדת על המחבת וביצה מעל מקושקשת - ברור שרבע מזה אני לא אוכלת. לחם וכל משקשור לקמח אני כנראה בחוש השישי מבינה שלא ניתן כרגע. המשקל ירד כ 2-3 קילו וזהו. הנה עכשיו נגיד לפני שעה 3 כפיות דניאלה אוורירית , ועכשיו אני אקח רבע בננה. אני קצת חוששת שאני מגזימה. לכל הכועסים - יש כבר תור לדיאטנית שבוע הבא באסותה שק פוסט. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעהטובה- תגובה
שולה זק27/08/2012אני שמחה שאת אחרי ומרגישה טוב.
את אכן צריכה להקשיב לעצמך ולהתנהג בהתאם.
ממליצה לאכול כל 3 שעות ולא להעמיס. לאט לאט...שום דבר לא חברח.תאכלי לאט ותהני מכל ביס.
אל תשכחי דבר מאד חשוב - לשתות בין הארוחות ולהשתדל לשתות כמה שיתר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה
רויטל25/12/2012אני ביום יום , שותה הרבה מאוד, כ-2-2.5 ליטר ביום.
האם לאחר הניתוח תהיה לי בעיה לשתות בכמויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה - תגובה
שולה זק25/12/2012שתיה מאוד חשובה גם אחרי הניתוח.
אחרי הניתוח כמות השתיה תעלה עם הזמן.
2.5 ליטר ביום זה דיי הרבה. לאחר הניתוח הכמות תרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענת
ליבנת25/12/2012ענת - מניסיון שלי את אוכלת יותר מידי:))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)