טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
וואי אני פוחדתתתתתתתתתתתתתת אבל חייבת הסיכון הכרוך בהשמנה שלי הרבה יותר מסוכן מהסיכון ניתוח שרוול כלומר אני סוכרתית וכולסטרול וכבדות ואני רוצה ודחוף לחיות ראשית בשבילי ואח"כ משפחתי האהובה... ולשאלות... כמה זמן הניתוח שרוול קיבה? כמה ימיי אישפוז? מה עליי להצטייד לקראת הניתוח מבחינת תרופות נגד הכאבים שלאחרי ניתוח?
מחכה למענה ותודה מראש על תמיכה ותשומת הלב!
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נתי, טבעי לפחד לפני ניתוח. צדקת לגבי הסיכון לחיות עם מחלה שנקראת השמנת יתר חולנית ואשר גורמת להרבה צרות.הסיכון הניתוחי הוא פחות מהסיכול אשר נגרם מההשמנה לאורך זמן. זמן הניתוח נע בסביבות שעה - שעה וחצי. לרוב נשארים בבית חולים יומיים שלושה ולגבי תרופות נגד כאבים בבית מספיק אופטלגין נוזלי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר