מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שבוע אחרי הניתוח - שולה זקחלי23/05/2012
בוקר טוב לך, אני שבוע אחרי ניתוח מעקף טריסריון ואני מרגישה קצת תסכול, כי הראש רוצה אבל הגוף לא יכול, מדי פעם כאבים שאני מרגיעה בעזרת טיפות אופטלגין, חולשה שטבעית אחרי הניתוח, בכל זאת ניתוח יותר קשה מאשר שרוול. אושפזתי ביום ג' שעבר, ביום ד' בשעה 8.00 ירדתי לחדר ניתוח, ב-8.20 נותחתי במשך 4 שעות ולאחר מכן התאוששתי במשך 4 שעות נוספות כמובן עפ"י בעלי ואמי. עד יום ראשון השבוע הייתי בבית החולים ובצהריים שוחררתי. אני קצת מדוכדכת אולי זה גם חלק מהתהליך, כרגע אני לא יכולה להגיד "איזה כיף, עשיתי את זה", בכל מקרה אשמח לקבל קצת תמיכה ועדוד ממך או מכל מי שרק רוצה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה חלי - תגובה
שולה זק23/05/2012כמובן שאת עדיין חלשה ולא במיטבך. אבל את אחרי ותוך כמה ימים תגידי איזה כייף העולם מיחייך אלי.
הצמדי להוראות הרופאים והדיאטנית ואני מאחלת לך הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחלי
נילי24/05/2012שלום וברכה,
חלי, את חייבת לאכול בכדי להתגבר על החולשה ומצב הרוח.
אני ממליצה לך בחום לבשל בסירים קטנים מרק צח מעוף ומבקר (2 מרקים).
תוסיפי בתוך כל מרק גזר שלם, גבעול סלרי שלם, עלה או שניים של דפנה ותשתי אותם בכוס, פעמיים-שלוש ביום לסירוגין. לי אישית זה עזר מאוד, אחרי ניתוח גוף צריך הרבה חלבון לריפוי פצעיים. מרק פושר "הולך" טוב, בלגימות קטנות כמובן, והוא ימלא לך את הבטן. כאשר תתחילי לאכול - שימי לב כי חלבון הוא לא רק חלב, אלא גם ביצים. תוכלי כל יום ביצה אחת, למשך כל הדרך, ולא רק יוגורט וגבינות. מוס טונה על בסיס אשל - מאכל מצויים החל משבוע השלישי שלאחר הניתוח. מתקון - באינטרנט. טעים ובריא.
אני נותחתי לפני כחצי שנה, כבר היגעתי ליעד וממשיכה לרדת עוד. תשמרי על עצמך, וטפלי בעצמך, כן התעסקי באוכל - מה לאכול, מתי וכמה, ושיהיה טעים ! אוכל טעים בכמויות הקטנות שלנו - דבר חשוב מאוד.
אנחנו כאן,
רפואה שלמה והחלמה מהירה !
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - נילי
חלי24/05/2012תודה לך נילי על הייעוץ והעידוד, דרך אגב אסור לי לאכול סלרי כי הוא ירק שנקרא שארית.
בכל מקרה אני אוכלת כבר ביצה, גבינות, לבן, יוגורט והיום אני גם אנסה מוס טונה. אני אתחיל לקחת מולטי ויטמין במציצה ואני כמובן שותה בזמנים שאפשר בין הארוחות. מצב רוחי משתנה, בכל מקרה בשבוע הבא קבעתי תור לדיאטנית ולעובדת סוציאלית שמשמשת על תקן פסיכולוגית , טיפולים שמגיעים לי ממכבי בבי"ח אסותא בלב המפרץ חיפה ואני מתכוונת לנצל את כל 10 המפגשים שמגיעים לי ומקווה לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה- תגובה
שולה זק25/05/2012היי חלי
תודה לנילי על התשובות והעצות היקרות.
אכן את עושה בתבונה שאת הולכת למפגשים באסותא.
אני משוכנעת שזה מאוד יעזור ויקדם אתך.
אנחנו כאן בכל עת.
שבת שלום וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)