מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השמנה חולניתדני09/06/2012
שלום לכולם. תודה על הפורום המצויין הזה פה.
אני בן 29. מטר 80. שוקל 200 ק"ג. לא נוטל אף כדור.
שאלתי לרופא: איזה ניתוח אני צריך לעשות?
האם בדיאטה רגילה אני לא יוכל להוריד במשקל?
פשוט קראתי בעיתון על אישה בת 58 מנצרת עילית שנפטרה מהניתוח שרוול..
תודה על התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך בואך אלינו - תגובה
שולה זק09/06/2012שלום דני,
בגיל 29 עם 200 קילו??? אלו חיים?
ניסית דיאטות במהלך חייך? הרי לא התעוררת יום בהיר אחד והופ 200 קילו עליך???
איזה ניתוח לעשות רצוי להתייעץ עם המנתח לאחר שתגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, אורח חיים.
הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות מאחר והוגדרו כניתוחים מצילי חיים.
כמו בכל ניתוח יש את הסיכון לסיבוך ולמוות חלילה. הסטטיסטיקות נמוכות - אך כשאתה "נופל" בהן זה לא נעים. צריך לחשוב חיובי, ולראות את איכות החיים שהניתוח מעניק לך.
ממליצה להיכנס לשאלות הנפוצות ושם בטוחני תקבל תמונה לגבי הניתוחים - הן בפן הרפואי מקצועי והן בפן האישי מצד המטופלים. בשאלות האחרונות תמצא מענה לחששותיך ממנותחים טריים. כמו כן תדפדף בדפי הפורום.
מצבך הנוכחי הוא המצב המסוכן שיכול לגרום לך לנזקים בלתי הפיכים.
אתה מוזמן להתקשר אלי בכל עת (גם שבתות וחגים) ואשמח לעזור בכל דרך.המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-שולה זק
דני13/06/2012הי
תודה רבה על התשובה שלך.
אני יילך לרופא כירורג לפגישת ייעוץ לקראת ניתוח כזה.
אני חייב ורוצה לשנות את חיי כי החיים יפים
יום נעים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני היקר - תגובה
שולה זק13/06/2012בהצלחה
ואתה באמת מוזמן ליצור קשר בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני היקר
ניקיטה09/06/2012היי דני היקר,
200 ק"ג זה המון...
אתה חושש מהכתבה שקראת?
במישקל כפי שציינת עלייך לפחד עוד יותר כיוון שמצבך במשקל הנוכחי בסיכון גבוה יותר בהרבה מהסיבוכים ש.... יתכנו בניתוח השרוול...קח את עצמך בידיים דחוף ומהר
החיים יפים ואין לך מושג עד כמה יהיו יפים יותר
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)