אבנים בכיס המרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אבנים בכיס המרה
    הודיה
    02/07/2012

שלום וערב טוב
    שמי הודיה ואני בת 25 עוד חודש
    עברתי ניתוח שרוול לפני שנה וארבע חוד' שקלתי 135קילו ועכשיו אני שוקלת 87 קילו
    והגובה שלי 162 בחודשים האחרונים אני התחלתי לסבול מכאבים חזקים בקיבה שהיה משתק אותי לכמה דק' ובלי יכולת לנשום חשבתי תמיד שזה בגלל שלא היו לי יציאות תקינות ובסוף זאת לא היתה הסיבה הייתי לוקחת כדור לנסו פרזול וזה היה עוזר,לפני שלושה שבועות נסעתי לביקורת בצפת והכירורג הפנה אותי לעשות בדיקת אולטראסאונד בכיס המרה לבדוק אם יש אבנים ואם לא אז לעשות גסטרוקופיה בקיבה,והדיאטן שלי הציע לי לעשות בדיקת נשיפה(הליקובקטור פילורי) לבדוק אם יש אולי חיידק בקיבה,ביום חמישי האחרון עשיתי בדיקת אולטראסאונד והיום הרופא משפחה התקשר ואמר שהתוצאות הגיעו ויש לי אבנים בכיס המרה
    והציעו לי לעבור ניתוח להוצאת האבנים
    רציתי לדעת האם יש איזה תרופה או משהו להורדת האבנים בלי ניתוח ואם כן מהו?
    עוד חודשיים בעז"ה אני מתחתנת רציתי לדעת האם הניתוח יפריע לי להכנס להריון?
    בבקשה תעזרו לי דחווףף
    תודה רבה
    הודיה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבנים בכיס המרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבנים בכיס המרה - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    03/07/2012

קודם כל שיהיה בשעה טובה. שנית, כל הכבוד על הירידה. שלישית, אין טיפול תרופתי להעלמת האבנים וניתוח לכריתת כיס המרה הוא טיפול הבחירה באבני מרה סימפטומטיות. הניתוח לא אמור להשפיע כלל על הריון עתידי ושיהיה בהצלחה.
    דרך אגב, חלק מהמנתחים (אני למשל) נוהגים לתת תרופה בשם אורסוליט לחצי שנה אחרי הניתוח להפחתת הסיכיי לפתח אבנים (אם לא היו קודם). התרופה מורידה השכיחות מכ - 30% לכ- 3% בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבנים בכיס המרה-המשך תגובה לד"ר דוד

הודיה
    04/07/2012

שלום
    תודה רבה על התגובה
    רציתי לדעת מתי מקבלים את התרופה שאמרת אחריי ניתוח של הקיצור או של הכיס מרה והאם מורידים את כל הכיס או רק את החלק שהאבנים נמצאות?
    תודה הודיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו