מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בירור לגבי ניתוח הסרת עודפי עורעמית05/07/2012
שלום רב,
עברתי לפני כ- 3 שנים ניתוח טבעת שבעקבותיו ירדתי כ- 50 קילו ולצערי נוצרו עודפי עור רבים באיזור הבטן התחתונה- רציתי לדעת האם יש השתתפות של קופות החולים בניתוח כזה כמו שיש השתתפות בניתוח הטבעת עצמו? תודה רבה מראש על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לגבי ניתוח הסרת עודפי עור - תגובה
שולה זק08/07/2012הניתוח להסזרת עודפי עור נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית , לאחר אישור ועדה וגורמים הרלוונטיים בקופה בה את חברה.
באיזה קופה את חברה והיכן את גרה? אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להסרת עודפי עור
עמית08/07/2012ראשית תודה רבה על תגובתך אלי-
אני גרה בראשל"צ וחברה בקופת חולים מכבי.
תודה רבה על עזרתך-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להסרת עודפי עור.
עמית11/07/2012שולה שלום- אודה לך על עזרתך בענין- למי עלי לפנות ואיך מתחילים את הדרך- כפי שכבר כתבתי אני מציינת שוב הנני חברה בקופת חולים מכבי. תודה רבה על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להסרת עודפי עור. - תגובה
שולה זק14/07/2012תתקשרי אלי ואתן לך פרטים כיצד לפעול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להסרת עודפי עור
שירי01/05/2013ממתי ניתוח זה נמצא בסל התרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שהניתוח נכנס לקופות החולי
ליאתול01/05/2013לפני יותר משלוש שנים....
שולה יותר מבינה ממני היא תחזיר לך תשובה כשהיא תיכנס לפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת עור עודף-לשולה דחוףףף
אולגה01/05/2015הי לשולה-בכללית דחו לי ניתוח להסרת עור בבטן ע"ע "ועידה פנימית" בטענה שמאשרים רק במקרה של נמק ניסיתי ליצור איתך קשר ללא הצלחה.האם עוד יש לי מה לעשות חוץ מניתוח פרטי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת עור עודף-לשולה דחוףףף - תגובה
שולה זק02/05/2015אולגה קראתי את הואטס אפ שלך. הנושא העלה לי את הפיוזים. יום ראשון נדבר בטלפון ואני מקווה שנצליח להעביר דרך מנכ"ל כללית את הנושא ולקבל אישור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה!!!
אולגה02/05/2015כב כתבתי מכתב מפורט מחה לשיחה ממך בהקדם תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת עור עודף - תגובה
שולה זק24/07/2013עליך לגשת לרופא עור ולקבל ממנו מכתב הפניה שבו מצויין מצבך שעודפי העור גורמים לך לגרד, לפטריות, לאודם, לריח לא נעים.
עם מכתב מרופא העור תגשי לרופא המטפל שיפנה אותך לכירורג פלסטי במרכז רפואי של הקופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף שאני גרה ברמת-גן
נינה רגב24/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
נינה רגב22/07/2013שלום,
אני שייכת לקופת-החולים הכללית.
בעקבות ירידה עצמאית במשך שנתיים של 30 ק"ג נוצרו לי שאריות עור בבטן, נפילה של השדיים ושל הזרועות והסנטר. הבנתי שהטיפול להסרת עודפי העור כלול בסל הבריאות. איך אני מגישה בקשה לטיפול ואיך מתנהלת הפרוצדורה?
אשמח על הסבר והפניה.
תודה,
נינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל - תגובה
שולה זק23/07/2013הסרת עודפי עור בבטן נמצא בסל הבריאות. החזה לא. ועם הידיים עושים בעיות.
גשי לרופא עור וקבלי ממנו מכתב המלצה שעודפי העור בבטן מפריעים. שיש לך פטריות, דלקות וריח לא נעים. עם מכתב מרופא עור תיגשי לרופא המשפחה והוא יפנה אותך לכירורג פלסטי במרכז רפואי שהקופה שלך עובדת איתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה היקרההההה
אולגה23/07/2013הי שולה!!!! זוכרת אותי? אני כבר 9 חודשים כמעט אחרי מ.תריסריון אני צעוניינת להתחיל תהליך של הזרת העור העודף בבטן בחינם=ע"ח הקופה...קודם כל רופא עור? איך מקבלים את האישור עצמו לכיסוי בניתוח,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה חביבתי - תגובה
שולה זק23/07/2013אולגה יקירתי. אני גאה בהשגייך ותודה על עזרתך בפורום.
תשעה חודשים עפו טסו להם.
כרגע אין מה לדבר על הסרת עודפי עור.
רק אחרי שנתיים מהניתוח וחצי שנה מתוכם במשקל יציב.
לא לשכוח שחלק חשוב בכל התהליך זה שילוב הספורט.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עודפי עור חזה זרועות
רחל שמש17/04/2015אני מבוטחת בביטוח פרטי מקיף אני אחרי 2 נותוחי בריאטרי 40 קילו פחות רופא מחוזי אישר לי את הניתוחים כרפואי חברת הביטוח שלחה אותי לרופא שלהם ששלל את הרופא המחוזי יש למיין שהוא לא בדק אותי רק על סמך צילוםהאם אני יכולה לדרוש את כספי מחברת הביטוח וראוי לציין שאת הניתוחים הבריאטרים עברתי רפואי אשמח לקבל תשובה7281
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)