מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מומחים יקרים!מורי23/07/2012
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול בעזרת השם בנובמבר ע"י ד"ר בגלייבטר מהר הצופים, קיבלתי עליו המלצות חמות מאוד, אשמח אם אקבל חוות דעת של מנותחים שלו כאן בפורום.. אם יש כאן כאלה :)
ויש לי שאלה למומחים - מאיסוף המידע עד כה, נוכחתי להבין שלאחר ניתוח בריאטרי קיימת אפשרות של הצטברות אבנים בכיס המרה שבסופו של דבר תוביל להוצאתו.
כמה הדבר שכיח? האם אפשר לקחת החלטה בהתיעצות עם הרופא המנתח לבצע הוצאה טרם הצטברות האבנים במעמד ניתוח השרוול במקום להתנתח פעמיים ולסבול מכאבים?
אני מכירה בחורה שעברה ניתוח שרוול לפני כשנה וחצי ולפני כמה שבועות נאלצה לעבור ניתוח כריתת כיס המרה... אציין שחוץ מזה, היא מאוד מאוד מרוצה והתוצאות מרהיבות!
בנוסף, ראיתי תוכנית תיעודית על ניתוחים בריאטרים באנגליה, שם הרופא ביצע הוצאת כיס מרה בזמן ניתוח מעקף שהוא ביצע על מנת למנוע הצטברות עתידית.
דרך אגב, בבדיקת האולטרה סאונד שעשיתי כחלק מרשימת הבדיקות הארוכה לפני הניתוח, כתוב באבחנה הרפואית שאין סימן לאבנים בכיס המרה כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים יקרים! - תגובה
שולה זק23/07/2012שלום מורי
תוכלי ליצור עימי קשר ואתן לך את הטלפון של עופר שנותח אצל המנתח שלך..
הילה הדיאטנית בפורום עובדת הר הצופים יחד איתו.לגבי השאלות ששאלת אני מקווה שהרופאים יענו לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים יקרים! - תגובה
ד``ר דוד גויטיין28/07/2012שלום!
קודם כל מילה חמה על המנתח שלך מקולגה. הוא אכן מנתח מעולה ובן אדם מדהים - את בידיים מצויינות.
לגבי אבנים - שכיחות הופעת אבני כיס מרה במנותחים בריאטריים הינו כ- 30%. חלק מהמנתחים נותנים תרופה המפחיתה סיכון זה ל- 3% וחלק לא. לתרופה תופעות לוואי המופיעות אצל חלק מהמטופלים ועל כן הזהירות במתן.\
הוצאה מניעתית של כיס מרה אינה מקובלת ברוב המקומות אך ישנם מנתחים שעושים זאת. תשאלי את נחום לגבי מנהגיו..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)