מומחים יקרים!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מומחים יקרים!
    מורי
    23/07/2012

אני אמורה לעבור ניתוח שרוול בעזרת השם בנובמבר ע"י ד"ר בגלייבטר מהר הצופים, קיבלתי עליו המלצות חמות מאוד, אשמח אם אקבל חוות דעת של מנותחים שלו כאן בפורום.. אם יש כאן כאלה :)
    ויש לי שאלה למומחים - מאיסוף המידע עד כה, נוכחתי להבין שלאחר ניתוח בריאטרי קיימת אפשרות של הצטברות אבנים בכיס המרה שבסופו של דבר תוביל להוצאתו.
    כמה הדבר שכיח? האם אפשר לקחת החלטה בהתיעצות עם הרופא המנתח לבצע הוצאה טרם הצטברות האבנים במעמד ניתוח השרוול במקום להתנתח פעמיים ולסבול מכאבים?
    אני מכירה בחורה שעברה ניתוח שרוול לפני כשנה וחצי ולפני כמה שבועות נאלצה לעבור ניתוח כריתת כיס המרה... אציין שחוץ מזה, היא מאוד מאוד מרוצה והתוצאות מרהיבות!
    בנוסף, ראיתי תוכנית תיעודית על ניתוחים בריאטרים באנגליה, שם הרופא ביצע הוצאת כיס מרה בזמן ניתוח מעקף שהוא ביצע על מנת למנוע הצטברות עתידית.
    דרך אגב, בבדיקת האולטרה סאונד שעשיתי כחלק מרשימת הבדיקות הארוכה לפני הניתוח, כתוב באבחנה הרפואית שאין סימן לאבנים בכיס המרה כרגע.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מומחים יקרים!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומחים יקרים! - תגובה

שולה זק
    23/07/2012

שלום מורי
    תוכלי ליצור עימי קשר ואתן לך את הטלפון של עופר שנותח אצל המנתח שלך..
    הילה הדיאטנית בפורום עובדת הר הצופים יחד איתו.לגבי השאלות ששאלת אני מקווה שהרופאים יענו לך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחים יקרים! - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    28/07/2012

שלום!
    קודם כל מילה חמה על המנתח שלך מקולגה. הוא אכן מנתח מעולה ובן אדם מדהים - את בידיים מצויינות.
    לגבי אבנים - שכיחות הופעת אבני כיס מרה במנותחים בריאטריים הינו כ- 30%. חלק מהמנתחים נותנים תרופה המפחיתה סיכון זה ל- 3% וחלק לא. לתרופה תופעות לוואי המופיעות אצל חלק מהמטופלים ועל כן הזהירות במתן.\
    הוצאה מניעתית של כיס מרה אינה מקובלת ברוב המקומות אך ישנם מנתחים שעושים זאת. תשאלי את נחום לגבי מנהגיו..
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו