מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אבנים בכיס מרההודיה06/08/2012
ערב טוב
עברתי ניתוח שרוול לפני שנה וחמישה חוד' ירדתי בערך 50 קילו
בהתחלה אמרו לי שיהיה לי נשירה של השיער שלושה חוד' אחריי וזה יפסיק כעבור כמה חודשים,וזה הפסיק לתקופה
ובחצי שנה האחרונה נתקפתי בכאבים ועשיתי אולטרסאונד גילו שיש לי אבנים בכיס המרה ולפני חודשיים התחיל לחזור לי הנשירה כמו שהיה לפני שנה
האם יש קשר בין האבנים בכיס מרה לנשירה?
ומה אפשר לעשות עם זה?
מצפה לתשובה תודה וערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכיס מרה - תגובה
שולה זק06/08/2012אבנים בכיס המרה זו תופעה נפוצה. אני מניחה שלאחר סדרת בדיקות, אם יהיה צורך תעברי ניתוח להוצאת כיס המרה.
לגבי נשירת השיער, זו תופעה חוזרת וחולפת.
האם עשית בדיקות דם וכל התוצאות בגדר הנורמה?
את יכולה לקנות כדורי אבץ, שמחזקים את השיער ומונעים נשירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בכיס מרה-תגובה לשולה
הודיה06/08/2012עשיתי בדיקות דם והכל ברוך ה' בסדר גמור
הרופא משפחה אמר שיש מצב שהנשירה זה מלחץ כי ב28/8 אני מתחתנת
יש לזה קשר?
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב גדול - תגובה
שולה זק06/08/2012איזה יופי. שיהיה בשעה טובה
הרבה אושר בחייך ושתקימי משפחה עם הרבה זעטוטים חחחחחח
ללחץ יש הרבה השלכות ותופעות. תנסי להרגע. לחשוה על התקופה היפה שלפניך .בכל זאת ממליצה על כדורי זינק
להזיק לא יזיקו. אולי בכל זאת יועילו במעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית שולה
הודיה06/08/2012צריך מרשם לזה?
ומאיפה קונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא מרשם - תגובה
שולה זק06/08/2012יש בניו פארם בסופר פארם וגם בבתי מרקחת של קופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)