פרופ' איתן אריה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פרופ' איתן אריה
    טניה
    08/08/2012

שלום לכולם. עוד 10 ימים יש לי ניתוח בבית חולים גליל מערבי אצל פרופסור איתן אריה , מנהל מח' כירורגית. המון חיפשתי באינטרנט - לא מצאתי מידע על המנתח . האם משהו שמע או נותח אצלו בעבר ? עוד שאילה - בבית חולים אין מחלקה להשמנת יתר , לכן ניתוחים עושים במחלקה כירורגית רגילה. האם זה אומר שזה פחות טוב ? אני גם התחלתי לחשוש שאולי בגלל שזה מחלקה רגילה , אז הניתוחים הם עושים בשיטה הקודמת - עם חתכים גדולים ולא לפרוסקופית ? בקיצור - התאריך מתקרב ואני מתחילה לרעוד יותר ויותר ואולי זה נראה שאילות סתומות , אבל זה נכנס לראש ולא יוצא משם. תודה לכולם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופ' איתן אריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופ' איתן אריה - תגובה

שולה זק
    08/08/2012

שלום לך,
    בכל בתי החולים הניתוחים מתבצעים במחלקות הכירורגיות. אין מחלקה מיוחדת נפרדת לניתוחי קיצור קיבה. המנתחים מתנחים את כל סוגי הניתוחים ובינהם גם ניתוח לקיצור קיבה.
    פרופסור איתן הוא מנתח בכיר ומנוסה ומנתח בשיטות החדישות עם מיכשור חדיש בהתאם.
    הוא מנתח בשיטה לה-פריסקופית (חתכים קטנים) ולא פתיחת בטן.
    הסירי דאגה מליבך, את בידיים טובות.
    תעברי בשלום את הניתוח ובהצלחה בדרכך החדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו