מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- להילה שלום!דחוףחן09/08/2012
הילה שלום רב!אני 10 ימים לאחר ניתוח מעקף קיבה וזאת לאחר ניתוח שרוול שנכשל (בוצע לפני שנתיים),התפריט שקיבלתי דומה מאוד לתפריט שלאחר השרוול, האם זה צריך להיות כך?יש לי בעייה מאחר שאנני אוכלת מוצרי חלב באופן חופשי, כלומר ללא דייסת סולת ללא גבינות,רק שני מעדני תענוג דיאט ביום,חשוב לציין שאני חלשה וקצת קשה לי,האם בשלב זה ניתן להוסיף:ביצה/קציצה/טונה או חלבון לא חלבי אחר שתוכלי להמליץ.התור שלי לתזונאית הוא רק בסוף החודש. נא עזרי לי להתקדם.
תודה
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהילה תענה - תגובה
שולה זק09/08/2012לא אמורה להיות בעיה עם התפריט שקיבלת. התפריט למנותחי שרוול ומעקף הוא זהה. ההבדל המהותי הוא שאחרי ניתוח שרוול נוטלים ויטמינים רק 6 חודשים ואילו אחרי מעקף - באופן קבוע כל החיים.
אני מקווה שהבאת לידיעת הדיאטנית שנתנה לך את התפריט שאינך אוכלת מוצרי חלב והתפריט הותאם לך.
מאחלת לך החלמה מלאה והצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול שנכשל??
קטיה10/08/2012אשמח אם תוכלי לפרט יותר למה הכוונה שרוול שנכשל?
אני מתעניינת בכך מכיוון שאני ארבעה חודשים אחרי ירידה של ְֳ עשרים ק"ג שיורדים באיטיות רבה נוהמון עצירות ,בנוסף אני מרגישה שמההתחלה אני יכולה לאכול הרבה יותר מהמצופה וממה שאנשים משתפים בפורום.
אשמח לשמוע את המקרה שלך
תודה גליה ֳ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה שלום!דחוף - תגובה
הילה כהן11/08/2012שלום חן
כמו ששולה ענתה התפריט לשרוול ומעקף דומה
אם אינך אוכלת מוצרי חלב אפשר להוסיף בשלב זה מרק טחון עם עוף שמכיל : גזר , קישוא , דלעת דלורית ותפ"א אפשר לבשל עם סלרי ובצל אך להוציאם לפני שטוחנים
לא ציינת על איזה רקע אינך אוכלת מוצרי חלב . אם מדובר ברגישות ללקטוז אפשר לאכול קוטג ולשתות חלב דל לקטוז עם קפה נמס . אם את מסוגלת לאכול מעדנים תוכלי לגוון עם מעדני דיאט המכילים פרי - מסוננים!
בתום שבועיים מהניתוח ניתן להוסיף טונה עם מיונז לייט , ביצה מרוסקת עם גבינה או מיונז או מקושקשת . פרגית או כרעיים מבושלים , פסטרמה , דגים וקציצות .
ומעט ירק מבושל (כמו שפירטתי במרק) וכ2 יחידות פתית או קריספיות ביום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)