פעילות גופנית, ממתי?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית, ממתי?
    חן
    13/08/2012

שלום ,אני שבועיים לאחר מעקף קיבה, רציתי לדעת האם בשלב הזה אני יכולה כבר לעבוד באופן רגיל בנקיון הבית כמו שטיפת ריצפה וכדומה. ומה עם שחייה, אני עם תפרים שאמורים להתמוסס עם הזמן ,האם אוכל להיכנס לבריכה או לים?
    תודה מראש
    חן

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית, ממתי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית, ממתי? - תגובה

שולה זק
    13/08/2012

שלום חן,
    בואי לא נשכח שאנחנו אחרי ניתוח חוזר...שנתיים. תני לגוף להתאושש. הייתי ממליצה לפחות חודש ימים לא לעסוק בפעילות פיזית מאומצת. לא להרים משקל כבד. לא לעשות תנועות חדות כמו להתכופף לפתע ולהתרומם. תני לגוף להתאושש ולהתחזק.
    לגבי שחיה מומלץ לחכות שהתפרים יחלימו על מנת לא לגרום לזיהומים ממי הבריכה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית, ממתי? - תגובה - תגובה

הילה כהן
    13/08/2012

מסכימה עם שולה לגמרי
    לוח הזמנים הוא כזה :
    בשלב זה רק הליכה
    חודש - חודש וחצי מהניתוח אפשר מכון כושר ושיעורים מלבד תרגילי בטן ממוקדים אותם רצוי לדחות לחודשיים שלושה מהניתוח .

בריכה /ג'קוזי - עלולים לזהם את החתכים ולכן יש להמתין 3 שבועות מהניתוח בהנחה שהכל סגור היטב .

עד חודש לא להרים יותר מחמישה קילו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו