מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- פעילות גופנית, ממתי?חן13/08/2012
שלום ,אני שבועיים לאחר מעקף קיבה, רציתי לדעת האם בשלב הזה אני יכולה כבר לעבוד באופן רגיל בנקיון הבית כמו שטיפת ריצפה וכדומה. ומה עם שחייה, אני עם תפרים שאמורים להתמוסס עם הזמן ,האם אוכל להיכנס לבריכה או לים?
תודה מראש
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית, ממתי? - תגובה
שולה זק13/08/2012שלום חן,
בואי לא נשכח שאנחנו אחרי ניתוח חוזר...שנתיים. תני לגוף להתאושש. הייתי ממליצה לפחות חודש ימים לא לעסוק בפעילות פיזית מאומצת. לא להרים משקל כבד. לא לעשות תנועות חדות כמו להתכופף לפתע ולהתרומם. תני לגוף להתאושש ולהתחזק.
לגבי שחיה מומלץ לחכות שהתפרים יחלימו על מנת לא לגרום לזיהומים ממי הבריכה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית, ממתי? - תגובה - תגובה
הילה כהן13/08/2012מסכימה עם שולה לגמרי
לוח הזמנים הוא כזה :
בשלב זה רק הליכה
חודש - חודש וחצי מהניתוח אפשר מכון כושר ושיעורים מלבד תרגילי בטן ממוקדים אותם רצוי לדחות לחודשיים שלושה מהניתוח .
בריכה /ג'קוזי - עלולים לזהם את החתכים ולכן יש להמתין 3 שבועות מהניתוח בהנחה שהכל סגור היטב .
עד חודש לא להרים יותר מחמישה קילו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)