מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול בבי"ח רמב"ם.יוסי15/08/2012
שלום לכולם.
תודה לשולה והילה ולרופאים היקרים על הפורום המצויין פה..
אני שמן מאוד ורוצה לעשות שרוול בבי"ח רמב"ם.
אני עומד בקרטיריונים לניתוח הזה.
אני בקופ"ח כללית, יש לי אפילו מושלם..
אני רוצה לעשות הניתוח ברמב"ם אצל ד''ר מחג'נה או ד"ר בשארה.
עוד שבועיים יש לי תור לפגישת ייעוץ ברמב"ם.
הבנתי שהכללית לא נותנים התחייבות או עושים בעיות למי שרוצה להיתנתח ברמב"ם. הבנתי שהם מפנים רק לבי"ח כרמל-בחיפה שזה בי"ח של קופ"ח כללית..
מישהו מחיפה או מהקריות ששיך לכללית קיבל התחייבות לניתוח לבי"ח רמב"ם ?
זה לא זכותי לבחור המנתח והבי"ח עצמו ?
מקוה שתעזרו לי עם תשובות..
תודה רבה וערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול בבי"ח רמב"ם. - תגובה
שולה זק15/08/2012יש אזורים של הכללית במחוז חיפה שכן מפנים לרמבם.
איני יודעת מה המדיניות היום, אחר שחזרו לנתח בבית חולים כרמל.
תברר בקפה שלך אפשרות לקבל הפניה והתחייבות לרמבם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-שולה זק
יוסי18/08/2012תודה רבה על התשובה המהירה.
זה משנה אם אני עושה השרוול ברמב"ם או בבי"ח כרמל ?
מי הרופאים שמנתחים בכרמל ?
תודה ושבוע טוב לך ולכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיצור קיבה- תגובה
שולה זק18/08/2012שלום יוסי,
זה לא משנה באיזה בית חולים אתה עובר ניתוח. תברר לאיזה בית חולים הקופה נותנת לך התחייבות.
בבית חולים כרמל מנתח דר' חזן.
שבוע טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)