מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- פתיחת טבעת לפני ניתוחאביבה19/08/2012
מדוע לא מיידעים את מנותחי הטבעת כי עליהם לפתוח את הטבעת לפני כל ניתוח אחר בהרדמה מלאה. הרופא המרדים לא הסכים לאשר לי ניתוח מתיחת בטן עם לא אפתח את הטבעת
כמה זמן לפני הניתוח צריך לפתוח את הטבעת ובכמה?
מת אפשר לסגור אותה בחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת טבעת לפני ניתוח - תגובה
שולה זק19/08/2012עד שהרופאים יענו.
אני פעם ראדונה שומעת את נושא פתיחת הטבעת. תתקשרי למנתח שלך ותבררי איתו.אני מניחה שהמנתח שאמור להסיר עודפי עור, ידע שאת עם טבעת, נשאלת השאלה למה לא הפנה אותך לפתיחתה, אם לדעתו זה מה שצריך לעשות.
הרי לא קבעו לך ניתוח מהיום להיום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת לפני ניתוח
אביבה19/08/2012הרופא הודה שנעשתה טעות שלא נאמר לי בעת קביעת מועד הניתוח
ולכן הניתוח נדחה בשלושה שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת לפני ניתוח - תגובה
שולה זק19/08/2012אומרים שכל עכבה לטובה.
מאחלת לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת לפני ניתוח בהרדמה כללית
אביבה22/08/2012תודה על התשובה המהירה
הרופא שביצע לי את ניתוח הטבעת מתנגד בכל תוקף לפתוח את הטבעת לפני הניתוח בטענה שזה לא מסכן את הניתוח ופתיחת הטבעת וסגירתה עלולים לפגוע באיכותה ולכן הוא יסיר אחריותו
הרופא המרדים אינם מוכנים להרדים אותי ללא פתיחת הטבעת מה עושים?
כמו כן לא קיבלתי תשובה כמה ימים לפני הניתוח יש לפתוח את הטבעת ובכמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת לפני ניתוח בהרדמה כללית - תגובה
שולה זק22/08/2012אביבה שלום,
את השאלות לגבי פתיחת הטבעת, אם וכמה ובאיזה עיתוי זה עניין של הרופאים המטפלים בך.
אנחנו מאחלים לך הצלחה ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת לפני ניתוח - תגובה
ד``ר דוד גויטיין24/08/2012שלום,
הסיבה שהמרדים מעוניין בפתיחת טבעת לפני הרדמה כללית נובעת מהסיכוי המוגבר לאספירציה (שאיפת תוכן קיבה, או במקרה שלך, תוכן ושט ש"תקוע" מעל הטבעת) בנוכחות טבעת סגורה. פתיחת הטבעת תאפשר מצב בו מעבר תוכן הושט לקיבה יהיה קל יותר והסיכוי שתוכן "יעלה" ויישאף לריאות בזמן השריית ההרדמה, או הוצאת צנור ההנשמה, נמוך יותר.
לגבי משך הזמן - אין המלצה ברורה, אבל מס' ימים קטן (1-3) נשמע סביר.
אם את מאוזנת מבחינת מידת הניפוח, אין בעיה לנפח שנית לאחר הניתוח לאותו נפח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת לפני ניתוח
אביבה24/08/2012תודה בעד התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת לפני ניתוח
אביבה26/08/2012אני מאוזנת כשנה וחצי על 6 ורבע בכמה מומלץ לפתוח את הטבעת?
אני שואלת אותך כי המנתח שביצע את ניתוח הטבעת מתנגד נמרצות לפתיחתה אבל יפתח בלית ברירה כנראה בלי לשתף איתי פעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת לפני ניתוח - תגובה
ד``ר דוד גויטיין29/08/2012לפני הרדמה כללית - פתיחה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת לפני ניתוח
אביבה30/08/2012זה קצת מדכא אבל כנראה שאין ברירה אחרת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)