מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה להילה - שאלה קטנהשקד30/08/2012
גם אם שהתשובה לשאלה שלי אינה חד משמעית אשמח בכו"ז לקבל תשובה..
השאלה:
תוך כמה זמן רואים את תוצאות ההשמנה על הגוף?? נגיד לא הקפדתי על תזונה נכונה ואכלתי במשך 3 ימים מאכלים עתירי קלוריות.. כמה זמן ייקח לגוף לתרגם את המאכלים המשמינים לשומן כל הגוף??
אני מאד אשמח שתענו לי למרות שהפורום עוסק בשאלות יותר רציניות..
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להילה - שאלה קטנה - תגובה
שולה זק30/08/2012אני מקווה שהילה תענה לך בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה - שאלה קטנה - תגובה
הילה כהן30/08/2012שלום גור
אכן התשובה אינה חד משמעית מכיוון שזה משתנה מאדם לאדם ובמשקל גופנו כלולים נוזלים המושפעים מהרכב המזון וכמות המלחים ואף ממזג האוויר וכמות הנוזלים ששתית. בעיקרון את התוצאות ניתן לראות כעבור מספר ימים, אך כדי לבודד משתנים אחרים כפי שציינתי רצוי להשקל אחת לשבוע ביום וזמן קבועים באותו משקל ולהשוות את התוצאה לשבועות קודמים ולא מיום ליום .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
גור01/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי .לא להיתעסק עם השאלה..
מויאל יגאל02/09/2012הזו פשוט לחזור לדרך המלך{תזונה נכונה} .ולהישקל ביום הקבוע ורוב הסיכויים שהגוף יחפה על זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)