מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קריטריונים לניתוחש.ב30/08/2012
שלום
הייתי השבוע בייעוץ לניתוח טבעת, הBMI שלי הוא 35 (1.62 שוקלת כ92 ק"ג), אני חברה בקופ"ח לאומית ושם מבקשים בנוסף לBMI מחלות נלוות - סכרת או לחץ דם - שאין לי אותם. מישהו יכול להגיד לי האם יש סיכוי שאקבל מהקופה אישור (אפילו בהשתתפות עצמית) עם הנתונית האלו? אשמח מאוד לקבל הכוונה מכיוון שהתור שלי לרופא המאשר את הניתוחים הוא רק לעוד חודשיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעלי עוד קצת במשקל...
סיגל31/08/2012אני יודעתמשזה לא מומלץמאבל לי הייו חסרים מספר קילוגרמים ספורים לאישור הניתוח. פשוט חזרתי הביתה והעלתי במשקל במכוון. הגעתי לBMI 40 וקיבלתי אישור.מהיום אני שנה וחודשיים אחרי BMI 25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים לניתוח - תגובה
שולה זק31/08/2012כפי שכתבת - יש קריטריונים לניתוח שניקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי. הניתוח בסל הבראות ואינו ניתוח כבקשתך ליופי וקוסמטיקה.
במקום לעלות במשקל - קילוגרמים שתצטרכי להוריד - תמצאי את הדרך לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ולרדת בנשקל.
ניתוח זה לא הוקס פקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד. להיות במעקב דיאטנית, לאכול תפריט מאוזן דל קלוריות ושומנים, לשלב פעילות גופנית ואף מומלץ קבוצת תמיכה. כך שם את מחליטה לקחת אחריות לגורלך, לכי לדיאטנת ותיכנסי למהלך של שינויי הרגלי אכילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)