קריטריונים לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קריטריונים לניתוח
    ש.ב
    30/08/2012

שלום
    הייתי השבוע בייעוץ לניתוח טבעת, הBMI שלי הוא 35 (1.62 שוקלת כ92 ק"ג), אני חברה בקופ"ח לאומית ושם מבקשים בנוסף לBMI מחלות נלוות - סכרת או לחץ דם - שאין לי אותם. מישהו יכול להגיד לי האם יש סיכוי שאקבל מהקופה אישור (אפילו בהשתתפות עצמית) עם הנתונית האלו? אשמח מאוד לקבל הכוונה מכיוון שהתור שלי לרופא המאשר את הניתוחים הוא רק לעוד חודשיים...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריטריונים לניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעלי עוד קצת במשקל...

סיגל
    31/08/2012

אני יודעתמשזה לא מומלץמאבל לי הייו חסרים מספר קילוגרמים ספורים לאישור הניתוח. פשוט חזרתי הביתה והעלתי במשקל במכוון. הגעתי לBMI 40 וקיבלתי אישור.מהיום אני שנה וחודשיים אחרי BMI 25

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים לניתוח - תגובה

שולה זק
    31/08/2012

כפי שכתבת - יש קריטריונים לניתוח שניקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי. הניתוח בסל הבראות ואינו ניתוח כבקשתך ליופי וקוסמטיקה.
    במקום לעלות במשקל - קילוגרמים שתצטרכי להוריד - תמצאי את הדרך לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ולרדת בנשקל.
    ניתוח זה לא הוקס פקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד. להיות במעקב דיאטנית, לאכול תפריט מאוזן דל קלוריות ושומנים, לשלב פעילות גופנית ואף מומלץ קבוצת תמיכה. כך שם את מחליטה לקחת אחריות לגורלך, לכי לדיאטנת ותיכנסי למהלך של שינויי הרגלי אכילה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו