שאלה לגבי עלויות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עלויות
    שני
    02/09/2012

עם הייתי ביעוץ אצל רופא פרטי באסותא (באמת רופא מדהים) ובכללית נתנו לי את המחירים במידה ויש לי כללית מושלם או פלטינום וזה הרבה כסף בשבילי האם אפשר ללכת למשל לבית חולים רגיל שאני יודעת שאותו רופא מנתח שם (אם אני לא טועה זה תל השומר הרופא הוא דר' ספיבק) כמה יהיה שם התשלום? ומישהו מכיר או ממליץ על דר' ספיבק שלפי ההתרשמות הראשונית שלי הוא מקצוען ומאוד נחמד ממש לב טוב תודה שני.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עלויות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עלויות - תגובה

שולה זק
    02/09/2012

בבית חולים ציבורי אין עלויות לניתוח.הניתוח הוא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נותחתי אצלו בסוף אוגוסט.. והגעתי אל

קאריו
    16/09/2012

רופא מדהים מקצועי ללא רבב סובלני , לא לוקח סיכונים יקי ומדהים...
    את תיתקלי במתאמת שלו טלי ספיבק, גם מדהימה מקצועית ביותר.

ואינני יודעת האם יודעת אם תעשי זאת בתל השומר אף אחד לא מבטיח לך שהוא ינתח אותך....

רק באופן פרטי , ויש החזר תוך חודש מהמושלם 90% ז"א יצא לך לשלם כ 12.000 ש"ח ותקבלי חזרה כ 10.000 ש"ח שאת יכולה לחלק לשלושה תשלומים...

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו