מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח מעקףrm342508/09/2012
שלום רב,
לפני כשנה הייתי אמורה לעשות ניתוח שרוול כבר הייתי בחדר ניתוח מורדמת, אך הניתוח הופסק באמצע בשל כבד שומני וגדול. אציין כי הינני סובלת מתת פיעלות בלוטת התריס ומתופע שנקראת תנגודת לאינסולין.
הרופא שהיה אמור לנתח אותי אמר שעלי לעשות דיאטה ללא פחממות החזקי כך כחצי שנה וירדתי 17 קילו אך כאשר חזרתי לאוכל פחממות מורכבות עם תפריט דיאטתי מאוזן החלתי לעלות שוב במשקל אני מנסה את כל השיטות אך כנראה שהשיטה הכי טובה שה לסגור את הפה איך אפשר לחיות ככה. אני כבר כבר נואשת המשקל שלי 125 קילו גובה 174 מפריע לי בכניסה להריון (ואין לי ילדים) אני גם בת 36 כך ששעון מתתקתק. אומלץ לי ע"י רופא גסטרו לעבור ניתוח מעקף שהכי מתאים לבבעיה שלי אוצלץ לי על ד"ר ספיבק הדר. אני קצת פוחדת מהתהליך . האם זה באמת הניתוח שיעזור לי? מה הסיכונים שלו? והאם מישהו מכיר את ד"ר ספיבק? אודה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק על עצמי לספר ידעתי...
שני09/09/2012שלום אני שני גם 1.74 לצערי כבר קרובה ל140 קילו מיועדת לעבור מעקף אצל דר' הדר ספיבק (שנחשב לאחד המומחים גם בארץ וגם בארה"ב) ואצלי זה מעקף אחרי הוצאת טבעת באותו ניתוח בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מדהים מקצועי ביותר וסובלני.
קאריו16/09/2012זה רופא מעל שכמו ומעלה, נדיר ביותר להיתקל בו, והמתאמת שלו טלי, פשוט מדהימה.. בכל שעה ניתן לשאול אותה מייד בודקת ועונה , וגם לרוב דר' ספיבק זמין במידה ואינו בניתוח.
לאחר שבדקתי, אין לי ספק שהו הרופא המוביל בתחום בארץ.
בהצלחה לך.
את בידיים הכי טובות שיכולה לאחל לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מעקף - תגובה
שולה זק10/09/2012ניתוח מעקף הוא הניתוח הותיק ביותר עם הניסיון הרב ביותר. עליך להיות מודעת שאחרי ניתוח לפחות שנה עד שנה וחצי מומלץ לא להכנס להריון מכמה סיבות. ראשית להשיג את המטרה לשמה נותחת - לרדת במשקל. לתת לגוף להתאושש מהטראומה שעבר. להכנס להרגלי אכילה נכונים ולכמויות מתאימות. כך שככל שתקבלי את ההחלטה מהר יותר לעבור ניתוח - כן ייטב. דר' ספיבק הוא מנתח בכיר כמו כל המנתחים בתחום. עליך לפנות למנתח שהקופה שלך עובדת איתו ושאת מקבלת התחייבות כספית לניתוח.
בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)