מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שוב הרהורי לילה על הניתוח הקרב ובאמורי19/09/2012
אני מחכה מחודש מאי לנובמבר המיוחל והינה זה כמעט מגיע...
למעט פגישת היעוץ וקבלת רשימת הבדיקות בחודש יולי, לא יצא לי לראות את המנתח שלי, ככל שמתקרב תאריך הניתוח מתגבר החשש לגבי הניתוח עצמו, כל עניין ההרדמה הכללית, הסיכונים... פתאום אני ממש ממש מפחדת מזה.
מישהו יכול להרגיע אותי? לתת לי קצת יותר מידע?
ובהמשך להירהוריי: מה לגבי לעיסת מסטיק/סוכריה לאחר הניתוח? אחרי כמה זמן ניתן? ממה שידוע לי לעיסת מסיק גורמת להתעוררות מיצי הקיבה...
ואגב, מכל התפריטים שקראתי כאן ממנותחים וגם מהילה, לא נתקלתי באזכור לגרבר. הייתכן? נראה לי תחליף מצוין לכאלה שלא חובבים מעדני חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב הרהורי לילה על הניתוח הקרב ובא - תגובה
שולה זק19/09/2012החששות לגיטימיים וטבעיים.
אני מניחה שתפגשי את המנתח לפני הניתוח...למה צריך לפני. עברת את כל התהליך. האם הונחית לעבור לדיאטת חלבונים שבועיים לפני הניתוח?
ממליצה באמת לקרוא את הפוסטים של מנותחים טריים ותראי עד כמה את בדרך הנכונה.
ניתוח הוא ניתוח והוא בהרדמה מלאה כמו כל ניתוח ואני משוכנעת שהכלך יעבור בשלום.
איזה מידע את רוצה לקבל בנוסף לזה שכבר יש לך? תפרטי ואני מקווה שנוכל לענות לך על כל התהיות והשאלות.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מורי20/09/2012אכן עברתי את כל תהליך הבדיקות. כשהייתי אצל המנתח, מסר לי שלאחר שאסיים את כולן, אפנה לדיאטנית שעובדת איתו (אגב, זו הילה מהפורום) כ-7שבועות לפני הניתוח ואקבע עימה פגישה, מניחה שאז אקבל ממנה הנחיות לגבי דיאטת הפחמימות...
ברור לי שהחששות הם טבעיים, וקיימים אצל כולם...
אבל לפעמים מילה מהמנתח יכולה לעשות את כל ההבדל.
אין לי פחד מההתמודדות לאחר מכן או מהמשמעת הקשה וההסתגלות לחיים חדשים, הפחד שלי הוא מהניתוח עצמו. מההרדמה הכללית, מהתקלות שיכולות להיות חלילה...
(אני יודעת שבחרתי את המנתח הטוב באיזור י-ם בעל רזומה עשיר בתחום).
שולה,מה לגבי מה ששאלתי על המסטיקים והגרבר? (ראי הודעה קודמת)
תודה לך, ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרבר
יגאל מויאל20/09/2012כשהיה לך מותר לאכול מרוסק אז אין סיבה שלא תוכל לאכול גרבר .ולי זה היה מצוין ןפיתרון טעים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמות - תגובה
שולה זק20/09/2012היי מורי,
קודם אענה לך על המסטיקים והגרבר
אז מסטיקים את יכולה ללעוס. אין בעיה עזבי את סיפור מיצי הקיבה.
גרבר....אם לא יהיה לך משהו אחר לאכול....אז בתאבון. שימי רק לב לערך התזונתי בכל צנצנת.
עכשיו שמעי ממני .....מניסיון של שנים.
המנתח עושה את עבודתו נאמנה. המנתח לא מרגיש את מרקם האוכל העובר בגרונך ונוחת בקיבה. הוא לא חווה את הרגע שאחרי כפית קוטג' מרגישים מפוצצים. הוא לא מכיר את התחושה שלא חשים בטוב אם אוכלים ביס יותר מידי.....את כל האמוציות, תחושות, רגשות והרגשות את מלקטת אך ורק ממנותחים.....מהרופא תלקטי מידע רפואי.
מחזיקה לך אצבעות ותמיד כאן בשבילך.
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! מעריכה מאוד את התייחסותך.
מורי21/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)