מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח בחודש הבאאסתי רוזן19/09/2012
אני מיועדת לניתוח ב21 לאוקטובר בפוריה ניתוח מעקף שיתקן ניתוח קודם מ1992 שוער צר עם סיכות ירדתי אז 64 קג ועליתי 70 לאט לאט ובטוח לא אוכל ממש כמעט ולא יכולתי לאכול פרי עם קליפה אורז שלא נדבר על בשר ,סלט כמו בן אדם רגיל אחרי ההקדמה הזאת השאלה שלי בניתוח מעקף אני אוכל לאכול את האוכל הזה אפילו מעט? אני מבינה שזה ניתוח מתאים לאוהבי מתוקים אפשר לקבל הסבר למונח הזה מה תופעות שעלולות לקרות במידה ואטעם מתוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בחודש הבא - תגובה
שולה זק19/09/2012שלום אסתי,
אחרי ניתוח מעקף תוכלי לאכול הכל כולל מתוק לא בהגזמה. אם מגזימים במתוק מקבלים "דאמפינג סינדרום" מן התקף חלשה, רעד, כמו חולי סוכרת שהסוכר עולה או יורד.
ניתוח המעקף הוא ניתוח מעולה עם הכי הרבה ניסיון ואני מניחה שדר' גירון הוא המנתח.
בשאלות נפוצות כאן תמצאי התייחסות של הרופאים לניתוח מעקף. כמו כן בכל מנוע חיפוש את יכולה לקבל שפע של מידע לגביו.
אגב, אני עברתי אותו ניתוח שאת שנה לפניך,, ירדתי 70 קילו ואני מארגישה מעולה עד עצם היום הזה.
מאחלת לך הצלחה ותמיד נשמח לעזור.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסתי רוזן19/09/2012תודה לך שולה על התשובה המהירה היא עזרה לי מאוד אכן כן ד'ר גירון מנתח אותי בפוריה ואני שמחה שכך החלטתי. עקבתי מקרוב על הפורום הזה הוא עזר לי ללמוד לאן אני הולכת והחלטתי שזה זה, אני רוצה לחיות,להתלבש,לראות את החתונות של ילדי , וגם להכיר את נכדי (מוקדם הם צעירים הילדים ) אבל לקחתי את חיי וזהו!תודה ושנה טובה ושוב תודה על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שולה זק19/09/2012מה שחשוב שהחלטת לטפל בעצמך וחושבת בחיוב על העתיד. אשרי האדם המאמין בערך עצמו.
הצלחה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)