ניתוח בחודש הבא

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח בחודש הבא
    אסתי רוזן
    19/09/2012

אני מיועדת לניתוח ב21 לאוקטובר בפוריה ניתוח מעקף שיתקן ניתוח קודם מ1992 שוער צר עם סיכות ירדתי אז 64 קג ועליתי 70 לאט לאט ובטוח לא אוכל ממש כמעט ולא יכולתי לאכול פרי עם קליפה אורז שלא נדבר על בשר ,סלט כמו בן אדם רגיל אחרי ההקדמה הזאת השאלה שלי בניתוח מעקף אני אוכל לאכול את האוכל הזה אפילו מעט? אני מבינה שזה ניתוח מתאים לאוהבי מתוקים אפשר לקבל הסבר למונח הזה מה תופעות שעלולות לקרות במידה ואטעם מתוק.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בחודש הבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בחודש הבא - תגובה

שולה זק
    19/09/2012

שלום אסתי,
    אחרי ניתוח מעקף תוכלי לאכול הכל כולל מתוק לא בהגזמה. אם מגזימים במתוק מקבלים "דאמפינג סינדרום" מן התקף חלשה, רעד, כמו חולי סוכרת שהסוכר עולה או יורד.
    ניתוח המעקף הוא ניתוח מעולה עם הכי הרבה ניסיון ואני מניחה שדר' גירון הוא המנתח.
    בשאלות נפוצות כאן תמצאי התייחסות של הרופאים לניתוח מעקף. כמו כן בכל מנוע חיפוש את יכולה לקבל שפע של מידע לגביו.
    אגב, אני עברתי אותו ניתוח שאת שנה לפניך,, ירדתי 70 קילו ואני מארגישה מעולה עד עצם היום הזה.
    מאחלת לך הצלחה ותמיד נשמח לעזור.
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אסתי רוזן
    19/09/2012

תודה לך שולה על התשובה המהירה היא עזרה לי מאוד אכן כן ד'ר גירון מנתח אותי בפוריה ואני שמחה שכך החלטתי. עקבתי מקרוב על הפורום הזה הוא עזר לי ללמוד לאן אני הולכת והחלטתי שזה זה, אני רוצה לחיות,להתלבש,לראות את החתונות של ילדי , וגם להכיר את נכדי (מוקדם הם צעירים הילדים ) אבל לקחתי את חיי וזהו!תודה ושנה טובה ושוב תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

שולה זק
    19/09/2012

מה שחשוב שהחלטת לטפל בעצמך וחושבת בחיוב על העתיד. אשרי האדם המאמין בערך עצמו.
    הצלחה וחתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו