מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בדיקה מול פרופ' מחאג'נה ושולהדנית22/09/2012
פרופ' מחאג'נה ושולה שלום וברכה,
לפני כשנתיים עברתי ניתח שרוול אצל פרופ' מחאג'נה ומאז השלתי קרוב ל-40 ק"ג ומשקלי יציב ואני במעקבים רציפים ובקשר טוב עם הפרופ' הנפלא!
לצערי הרב נותרתי עם עודפי עור נוראיים שמפריעים לי בריאותית מעבר לאסטתית, [זרועות עטלף, ירכיים ענקיות ובטן], כך שיש לי פצעים מוגלתיים, זיעה, שפשפות, גידולי עור קטנים בידיים מהשומן העודף [שלא לדבר על חוסר החשק לזוגיות...].
קראתי בפורום שולה שכתבת כי מאז שנת 2010 קופ"ח הוציאה 3 קודים בהם היא מאשרת ניתוחים להסרה כרפואיים ולא קוסמטיים. אשמח למענה מהפרופ' המקסים וממך כדלקמן:
1. מהם שלושת הקודים והאם יש דרך נוספת ככל שידוע לך שולה לפנות לוועדה כלשהי וכיצד? [אני חברת כללית ואין לי ביטוחים פרטיים]
2. פרופ' יקר האם אתה מבצע ניתוחים זרועות וירכיים? בטן בשלב זה מאחר וטרם ילדתי לא ניתן לנתח ככל שבדקתי. [אם אתה לא מנתח אשמח אם תמליץ על מישהו ועדיף ברמב"ם!]
3. בהנחה שתשיב לי פרופ' יקר אתקשר אלייך אחרי החג לשיחה כי המפגש הבא שלנו הוא רק עוד כחודשיים [תמיד מרנין לפגוש אותך!]
תודה רבה וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחי שחזור גוף- תגובה
שולה זק22/09/2012אתהניתוחים להסרת עודפים מבצעים רופאים פלסטיקאים ולא כירורגיים רגילים.
תתחילי שלב שלב.
ניתוח להסרת עודפי עור בבטן,תקבלי ללא קושי אישור הקופה.לגבי הסרת עודפים בירכיים וידיים זה יותר קשה ואורך זמן רב.
האם יש לך ביטוח פרטי ולאיזה קופה את שייכת
את הקודים אוכללתת לך מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
דנית22/09/2012תודה על המענה שולה. לגבי ניתוח בטן כאמור מאחר וטרם ילדתי הוסבר לי כי זה לא כדאי, גם בשיחה עם פרופ' מחאג'נה. לגבי הזרועות והירכיים המצב באמת נוראי ואני מדגישה בעיקר רפואית, אין ספק שאסתטית זה משפיע עליי גם כן.
אני חברת קופ"ח כללית ויש לי פלטינום, לצערי אין לי ביטוחי בריאות פרטיים כלשהם.
כלומר לאחר שאקבל ממך את הקודים ואכין מכתב וכן אפגש עם פרופ' מחאג'נה עליי לפנות לפלסטיקאי? האם תוכלי להפנותי למישהו שעובד עם הכללית כך שהקופה לא תערים בעיות נוספות? יש לי העדפה ברורה לבי"ח רמב"ם [הניסיון עם פרופ' מחאג'נה בהחלט עשה את שלו!]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פלסטי - תגובה
שולה זק22/09/2012תתקשרי אלי מתי שאת יכולה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה בוקר טוב,
דנית23/09/2012אתקשר במהלך היום, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)