בדיקה מול פרופ' מחאג'נה ושולה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בדיקה מול פרופ' מחאג'נה ושולה
    דנית
    22/09/2012

פרופ' מחאג'נה ושולה שלום וברכה,
    לפני כשנתיים עברתי ניתח שרוול אצל פרופ' מחאג'נה ומאז השלתי קרוב ל-40 ק"ג ומשקלי יציב ואני במעקבים רציפים ובקשר טוב עם הפרופ' הנפלא!
    לצערי הרב נותרתי עם עודפי עור נוראיים שמפריעים לי בריאותית מעבר לאסטתית, [זרועות עטלף, ירכיים ענקיות ובטן], כך שיש לי פצעים מוגלתיים, זיעה, שפשפות, גידולי עור קטנים בידיים מהשומן העודף [שלא לדבר על חוסר החשק לזוגיות...].
    קראתי בפורום שולה שכתבת כי מאז שנת 2010 קופ"ח הוציאה 3 קודים בהם היא מאשרת ניתוחים להסרה כרפואיים ולא קוסמטיים. אשמח למענה מהפרופ' המקסים וממך כדלקמן:
    1. מהם שלושת הקודים והאם יש דרך נוספת ככל שידוע לך שולה לפנות לוועדה כלשהי וכיצד? [אני חברת כללית ואין לי ביטוחים פרטיים]
    2. פרופ' יקר האם אתה מבצע ניתוחים זרועות וירכיים? בטן בשלב זה מאחר וטרם ילדתי לא ניתן לנתח ככל שבדקתי. [אם אתה לא מנתח אשמח אם תמליץ על מישהו ועדיף ברמב"ם!]
    3. בהנחה שתשיב לי פרופ' יקר אתקשר אלייך אחרי החג לשיחה כי המפגש הבא שלנו הוא רק עוד כחודשיים [תמיד מרנין לפגוש אותך!]
    תודה רבה וחג שמח!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוחי שחזור גוף- תגובה

שולה זק
    22/09/2012

אתהניתוחים להסרת עודפים מבצעים רופאים פלסטיקאים ולא כירורגיים רגילים.
    תתחילי שלב שלב.
    ניתוח להסרת עודפי עור בבטן,תקבלי ללא קושי אישור הקופה.לגבי הסרת עודפים בירכיים וידיים זה יותר קשה ואורך זמן רב.
    האם יש לך ביטוח פרטי ולאיזה קופה את שייכת
    את הקודים אוכללתת לך מחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

דנית
    22/09/2012

תודה על המענה שולה. לגבי ניתוח בטן כאמור מאחר וטרם ילדתי הוסבר לי כי זה לא כדאי, גם בשיחה עם פרופ' מחאג'נה. לגבי הזרועות והירכיים המצב באמת נוראי ואני מדגישה בעיקר רפואית, אין ספק שאסתטית זה משפיע עליי גם כן.
    אני חברת קופ"ח כללית ויש לי פלטינום, לצערי אין לי ביטוחי בריאות פרטיים כלשהם.
    כלומר לאחר שאקבל ממך את הקודים ואכין מכתב וכן אפגש עם פרופ' מחאג'נה עליי לפנות לפלסטיקאי? האם תוכלי להפנותי למישהו שעובד עם הכללית כך שהקופה לא תערים בעיות נוספות? יש לי העדפה ברורה לבי"ח רמב"ם [הניסיון עם פרופ' מחאג'נה בהחלט עשה את שלו!]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פלסטי - תגובה

שולה זק
    22/09/2012

תתקשרי אלי מתי שאת יכולה
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה בוקר טוב,

דנית
    23/09/2012

אתקשר במהלך היום, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו