מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לשולה היקרה אני מאוד סובלתסימונה26/09/2012
אני בת 33 אם משקל 90 וגובה של 151 אני מאוד נמוכה אני בקופת חולים לאומית שכך לעבור את ניתוח השרוול או ביכלל כול ניתוח להשמנת יתר צריכים חברי קופת חולים לאומית לעבור דרך דר ניר ברק וכן היתי בפגישה אצלו שהמתנתי כמעט 3 חודשים והגעתי אליו אם המישקל הזה והוא פנה אלי בשאלה עד כמה אני רוצה את הניתוח הזה עניתי שמאוד מאוד חשוב לי אבל לא פירטתי מה אני סובלת הוא רק בהתחלה שאל אם אני בריאה אמרתי שכן שהיתכוונתי לגבי סכרת וכול המחלות הנלוות לגבי 35 BMומעלה שזה עובר מבחינת סל התרופות ולגבי הBMI שלי הוא 39 וחצי אז הוא אמר לי שהתשובה שלו היא שהוא לא רוצה לעשות לי נקודה שחורה הוא לא ירשום כלום אבל אם אני רוצה שהוא יאשר לי אז לעלות עוד 2 או 3 קילו ואז שוב לקבוע טור ולהגיע אליו וכן אצלו טורים ארוכים אבל למזלי דודה שלי היא עובדת בקופת חולים לאומית אז יש לי טור לעוד שבועיים ואני מנסה לעלות כי אין לי ברירה אבל האמת שולה שאני אמא חד הורית לשלושה ילדים שעובדת קשה עובדת עבודה פיזית משק בית שניסתי את כל הדיאטות במהלך של 15 שנים טובות ושוב עול יורדת אבל תמיד שמנה אבל מפעם לפעם נהיה יותר קשה וכן הגוף שלי עיף כפות רגלי כואבת שקשה לי כבר לדרוך עליהם אם כול הכובד הזה וגם הברכיים והגב וכמעט בכול בוקר קמה עיפה כיאלו שלא ישנתי ביכלל קשה לי מאוד לנשום בקיץ מזיעה בטרוף בעבודה נהיה לי מאוד קשה לתפקד שאני כותבת לך בא לי ממש לבכות כי אני היחידה שמפרנסת ואני צריכה להיות בריאה וחזקה לילדי כול חיי היה לי בלאומית מושלם זהב שילמתי עכשו שאני צריכה עזרה נואשת שלא היה חולה ויבואו כול מיני מחלות שנלוות להשמנה אני צריכה הדרכה לגבי דר ניר ברק וכן מנסה לעלות את המשקל אבל לא קל כי גם ככה קשה לי עכשו אם המשקל הנוכח וקשה לי לעבוד אני מיצטערת שרשמתי לך מגילה אבל אנא עזרי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולה צירוף
סימונה26/09/2012אני אפילו לא שומרת את כיפור פעם ראשונה מפני שמפחדת לא לרדת במישקל כי הפגישה קרובה אני ממש בתיסכול מחכה בכליון עיניים מתשובה מימך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשולה היקרה אני מאוד סובלת - תגובה
שולה זק26/09/2012את נמצאת כמעט ב BMI 40 ואין סיבה שלא תקבלי אישור לניתוח מבחינת עמידה בקריוטריונים.
עליך לבצע את כל הבדיקות כולל בדיקה פסיכיאטרית ולקבל אישור הקופה לניתוח. ללא זה לא תקבלי התחייבות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה תודה
סימונה26/09/2012אני מאוד מקווה ושהיה לך שנה טובה או מוצלחת ושהכי חשוב נהיה בריאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה ,
לי06/10/2012שבת שלום, לא יכולתי שלא להגיב,אני הייתי באותה תחושה לפני הניתוח, גם אני בקופח לאומית, הם יאשרו לך את הניתוח כיוון שאין סיבה שלא, מבחינת המשקל והגובה, את עומדת בקריטריונים, אני הייתי אצל ניר ברק, הוא רופא חביב ונחמד, ומבין עניין, תבואי אליו בצורה הכי כנה שיש ותסבירי לו כמה קשה לך, והוא לא אטום הוא מבין. אני מאחלת לך באמת בהצלחה, אני עשיתי את הניתוח לפני 9 חודשים, וירדתי כבר 35 קילו, וההרגשה נפלאה. תהיי שלמה עם עצמך ושיהיה רק בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי היקרה
סימי08/10/2012רק עכשו ראיתי את התגובה שלך אני מאוד שמחה בשביל ירדת יפה מאוד היתי שמחה אם יש איזה דרך ליצור איתך קשר שאולי תיתני לי כמה הסברים לגבי התהליך ויום רביעי הזה ישלי פגישה אצל דר ברק השמח אם תיצרי קשר תודה סימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשולה היקרה אני מאוד סובלת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/10/2012סימונה שלום.
ה BMI שלך 39.5 . לפי מהשכתבת את סובלת מאוד מהמצב. את צריכה לפרט לדר' ברק את הסבל שלך ואני מאמין שלא תהיה בעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)