מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול לאחר טבעתאביטל16/10/2012
היי :)
אני עברתי ניתוח טבעת לפני שנה וחודש, וממנו רק עליתי במשקל (למרות שאני סגורה).
רציתי לברר לגבי ניתוח שרוול שלאחר הטבעת.. מה הסיכונים והאם כדאי ?
וגם אשמח אם תמליצו לי על רופאים שעושים ניתוח פרטי שמסובסד דרך קופ"ח מאוחדת.
תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול לאחר טבעת - תגובה
שולה זק16/10/2012ניתוח טבעת לפני שנה ולדבריך אין ירידה במשקל...זה מאוד מוזר.
עליך לפנות למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים, להגיע אליו אם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך. כמו כן עם צילום וק"ת - על מנת לראות את מצב הטבעת. מנתח חייב לבדוק ולתת חוות דעת אם יש מקום לניתוח נוסף. בכל מקרה קודם מוציאים את הטבעת ורק לאחר כשלושה חודשים עושים ניתוח אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אני יכולה להתקשר אלייך ?
אביטל16/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים אחרי טבעת...
שני19/10/2012שלום לך אני שני ואני גם הייתי מטובעת עד לפני שבועיים שעברתי מעקף קיבה אצל האחד והיחיד דוקטור הדר ספיבק שהוא הסביר לי חד משמעית שאחרי טבעת לא עושים שרוולים בגלל צלקות פנימיות שהטבעת יכלה לעשות
הרופא מקסים אנושי והוא מנהל מחלקת השמנה חולנית בתל השומר אז תביני איזה רמה של רופא הוא ממליצה לך ללכת אליו לפגישת יעוץ אם את רוצה תרשמי מייל שלך ונדבר יותר בפרטי
מאחלת לך רק טוב והמון בהצלחה שני
מנותחת פחות משבועיים ואחרי ירידה של 9 קילו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אצלי ההוצאה של הטבעת והמעקף היו
שני19/10/2012באותו ניתוח באותו זמן קודם הוצאת טבעת ואחרי זה ישר מעקף מה שחסך ממני 2 ניתוחים 2 אישפוזים והרבה פחות החלמה כי הייתה רק 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לרשום לי את המייל שלך או
אביטל21/10/2012אפילו הפייסבוק שלך ואני אכתוב לך ? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים אחרי טבעת... - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/10/2012שלום שני
אני רוצה לחדד את הנקודה שהעלית.
ניתן לבצע ניתוח שרוול, מעקף קיבה או מעקף טריסריון לאחר כשלון של טבעת. יש שתי דעות: האחת לעשות זואת בניתוח אחד (הוצאת טבעת והניתוח המשלים) כאשר כולם מסכימים לגבי מעקף טריסריון מאחר וולא מערבים את איזור הטבע. לגבי שרוול או מעקף חלק מהמנתחים עושה את הניתוח ביחד וחלק עושה זואת בשני שלבים. היתרון לשני שלבים היא להמנע מכריתת קיבה באיזור חולני איפה שהטבעת היתה ולתת לאיזור להחלים. החסרון בזה שזה שני ניתוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)