שרוול לאחר טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול לאחר טבעת
    אביטל
    16/10/2012

היי :)

אני עברתי ניתוח טבעת לפני שנה וחודש, וממנו רק עליתי במשקל (למרות שאני סגורה).

רציתי לברר לגבי ניתוח שרוול שלאחר הטבעת.. מה הסיכונים והאם כדאי ?

וגם אשמח אם תמליצו לי על רופאים שעושים ניתוח פרטי שמסובסד דרך קופ"ח מאוחדת.

תודה רבה :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרוול לאחר טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרוול לאחר טבעת - תגובה

שולה זק
    16/10/2012

ניתוח טבעת לפני שנה ולדבריך אין ירידה במשקל...זה מאוד מוזר.
    עליך לפנות למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים, להגיע אליו אם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך. כמו כן עם צילום וק"ת - על מנת לראות את מצב הטבעת. מנתח חייב לבדוק ולתת חוות דעת אם יש מקום לניתוח נוסף. בכל מקרה קודם מוציאים את הטבעת ורק לאחר כשלושה חודשים עושים ניתוח אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה אני יכולה להתקשר אלייך ?

אביטל
    16/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחים אחרי טבעת...

שני
    19/10/2012

שלום לך אני שני ואני גם הייתי מטובעת עד לפני שבועיים שעברתי מעקף קיבה אצל האחד והיחיד דוקטור הדר ספיבק שהוא הסביר לי חד משמעית שאחרי טבעת לא עושים שרוולים בגלל צלקות פנימיות שהטבעת יכלה לעשות
    הרופא מקסים אנושי והוא מנהל מחלקת השמנה חולנית בתל השומר אז תביני איזה רמה של רופא הוא ממליצה לך ללכת אליו לפגישת יעוץ אם את רוצה תרשמי מייל שלך ונדבר יותר בפרטי
    מאחלת לך רק טוב והמון בהצלחה שני
    מנותחת פחות משבועיים ואחרי ירידה של 9 קילו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב אצלי ההוצאה של הטבעת והמעקף היו

שני
    19/10/2012

באותו ניתוח באותו זמן קודם הוצאת טבעת ואחרי זה ישר מעקף מה שחסך ממני 2 ניתוחים 2 אישפוזים והרבה פחות החלמה כי הייתה רק 1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה לרשום לי את המייל שלך או

אביטל
    21/10/2012

אפילו הפייסבוק שלך ואני אכתוב לך ? תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחים אחרי טבעת... - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    24/10/2012

שלום שני
    אני רוצה לחדד את הנקודה שהעלית.
    ניתן לבצע ניתוח שרוול, מעקף קיבה או מעקף טריסריון לאחר כשלון של טבעת. יש שתי דעות: האחת לעשות זואת בניתוח אחד (הוצאת טבעת והניתוח המשלים) כאשר כולם מסכימים לגבי מעקף טריסריון מאחר וולא מערבים את איזור הטבע. לגבי שרוול או מעקף חלק מהמנתחים עושה את הניתוח ביחד וחלק עושה זואת בשני שלבים. היתרון לשני שלבים היא להמנע מכריתת קיבה באיזור חולני איפה שהטבעת היתה ולתת לאיזור להחלים. החסרון בזה שזה שני ניתוחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו