מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול בבקשה תעזרו ליתהילה31/10/2012
אני כבר עוד מעט 4 חודשים לאחר הניתוח אם לא השתגעתי זה כבר טוב
עושה הכל אבל הכל לפי מה שאומרים לי כבר חודשים לא יורדת אפילו גרם אחד אוקיי אני מבינה שנעצרים אבל כל כך מהר למה אין לי יציאות סדירות כבר אולי אולי נכנסת לשרותים פעמים שלושה בחודש עד שכבר יש לי כאבי בטן ואני לוקחת כדורים משלשלים יש לי תפריט מסודר אוכלת בשעות קבועות אז איפה הבעיה זה משגע אותי אז נכון בהקפים אני מרגישה שאני יורדת אבל המשקל במשך חודשים מראה שלא זה משגע אותי עד כדי כך שאני אומרת כל זה היה שווה אם אני יושבת ובוכה בלילה שאני עולה למיטה אז מה זה נתן לי אם יש לכם עצה או משהוא בבקשה תענו לי בהקדם תנו לי משהוא אולי אני עושה משהוא שהוא לא נכון אוי הראש שלי מלא אני כבר לא יודעת מה לחשוב טוב אודה לכם אם תגיבו לי תודה תהילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמח לעזור לך- תגובה
שולה זק31/10/2012בכדי לעזור צריך מעט פרטים. פרט לזה שכתבת שאת 4 חודשים לאחר ניתוח לא נתת שום פרטים. מה היה ה- BMII שלך (משקל/ גובה). איזה סוג ניתוח עברת? כמה ירדת במשקל? האם את במעקב של דיאטנית? את כותבת שאת עושה הכל....למה את מתכוונת? האם את משלבת פעילות גןפנית? לפי איזה תפריט את אוכלת? את חייבת לגשת לרופא המשפחה ולהסדיר את נושא פעילות המעיים. האם את לוקחת ויטמינים? היית בביקורת אצל המנתח? עשית בדיקות דם כנדרש 3 חודשים אחרי הניתוח?
תפסיקי לבכות כי זה לא מוביל לפתרונות.
כולנו נשמח לעזור ולעודד כשנשמע פרטים ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)