ניתוח שרוול בבקשה תעזרו לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול בבקשה תעזרו לי
    תהילה
    31/10/2012

אני כבר עוד מעט 4 חודשים לאחר הניתוח אם לא השתגעתי זה כבר טוב
    עושה הכל אבל הכל לפי מה שאומרים לי כבר חודשים לא יורדת אפילו גרם אחד אוקיי אני מבינה שנעצרים אבל כל כך מהר למה אין לי יציאות סדירות כבר אולי אולי נכנסת לשרותים פעמים שלושה בחודש עד שכבר יש לי כאבי בטן ואני לוקחת כדורים משלשלים יש לי תפריט מסודר אוכלת בשעות קבועות אז איפה הבעיה זה משגע אותי אז נכון בהקפים אני מרגישה שאני יורדת אבל המשקל במשך חודשים מראה שלא זה משגע אותי עד כדי כך שאני אומרת כל זה היה שווה אם אני יושבת ובוכה בלילה שאני עולה למיטה אז מה זה נתן לי אם יש לכם עצה או משהוא בבקשה תענו לי בהקדם תנו לי משהוא אולי אני עושה משהוא שהוא לא נכון אוי הראש שלי מלא אני כבר לא יודעת מה לחשוב טוב אודה לכם אם תגיבו לי תודה תהילה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמח לעזור לך- תגובה

שולה זק
    31/10/2012

בכדי לעזור צריך מעט פרטים. פרט לזה שכתבת שאת 4 חודשים לאחר ניתוח לא נתת שום פרטים. מה היה ה- BMII שלך (משקל/ גובה). איזה סוג ניתוח עברת? כמה ירדת במשקל? האם את במעקב של דיאטנית? את כותבת שאת עושה הכל....למה את מתכוונת? האם את משלבת פעילות גןפנית? לפי איזה תפריט את אוכלת? את חייבת לגשת לרופא המשפחה ולהסדיר את נושא פעילות המעיים. האם את לוקחת ויטמינים? היית בביקורת אצל המנתח? עשית בדיקות דם כנדרש 3 חודשים אחרי הניתוח?
    תפסיקי לבכות כי זה לא מוביל לפתרונות.
    כולנו נשמח לעזור ולעודד כשנשמע פרטים ממך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו