מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד 21 יום לניתוח...מורי01/11/2012
אני מתרגשת כל כך, ממש רוצה להתחיל פרק חדש בחיים, להגשים שאיפות, להגיע לתוצאות, להיות גאה בעצמי.
בטח כולכם מכירים את ההרגשה הזו שהגיעו מים עד נפש, שאתם באמת מרגישים שהמשקל "תוקע לכם את החיים".
קשה לקנות בגדים, קשה לעשות ספורט או סתם פעילות יומיומית בלי להתנשף, קשה להסתכל במראה לפעמים, קשה להיכנס להריון, קשה לישון, קשה להתאים את עצמך לקצב החיים...
אני שמחה שהגעתי להחלטה הזו קצת אחרי שחרורי מהצבא והאמת שגם הרבה בזכות השחרור נפל האסימון. מעבר לכך שהבגדים האזרחיים כבר לא עלו עליי, לא רצו לגייס אותי לשירות קבע. שרתתי במשטרת ישראל, כל כך אהבתי את מה שעשיתי, וכל כך אהבו אותי... אבל בסופו של דבר המשקל הכריע, ולא יכולתי לחתום ולהישאר...
עודף משקל חולני מונע מהאדם להגשים את הדברים הקטנים ביותר, עודף המשקל שלי הרס לי את החלום.
אני כל כך מחכה להעלות לכאן תמונה שלי במשקל אידיאלי, ובמדים.
בשם השם נעשה ונצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד 21 יום לניתוח... - תגובה
שולה זק01/11/2012בהצלחה מורי.
מעלה את הפוסט שלך באשלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה17 יום לניתוח מעקף+כיס מרה + בקע
ליאת01/11/2012בטבור.
מאוד חוששת מהדקה שאחרי היות ויש לי כח סבל של נמלה...
היום הודיעו לי על ההקדמה (18 במקום ב-20 לחודש) והיו לי דמעות בעיניים מהתרגשות ובלבול.
רק אתמול אמא שלי ניסתה להניע אותי מהניתוח והסבירה לי שאם אני אמות יהיה לה מאוד הקשה. בלעדיי..
שעה אחרי בעלי הסביר לי שוב שהוא לא מבין איך אני פועגת באיבר בריא (קיבה) ומטילה בו מום שסה"כ אני יפה ו-10ק"ג פחות יספיקו לי לרדת מהעניין (שוקלת 99 ק"ג,167 ס""מ)
כך שאני כבר ממש עייפה מהמצב בו אני צריכה לסחוב את כולם על הגב וגם להתמודד עם החששות הטבעיים מהניתוח..
טוב שיש אתכם ואת הפורומים הנוספים כדי לצבור כוחות ואופטימיות...
המון בהצלחה לך ולאיציק (שעתיד לעבור את הניתוח יומיים אחריי) ובכלל לכולם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
איציק01/11/2012ליאת, כ"כ שמחתי שהקדימו לך את הניתוח אני מחזיק לך אצבעות ומאחל לך את הכי טוב שיכול להיות, בעלך אמר את מה שאמרתי לך יום קודם כמה שאת יפה, ואחרי נהיה שנינו עוד יותר יפים מילא יפים אבל חתיכים וללא בעיות בריאותיות ב"ה.
אנחנו נעזור אחד לשניה במשך כל הזמן נעשה ונצליח.
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן..
ליאת01/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לכולם!!!
מורי02/11/2012בריאות בריאות בריאות.
זה מה שחשוב באמת.
כל השאר, הבל הבלים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
איציק02/11/2012איפה את עושה את הניתוח, ומי מנתח אותך, ואיזה סוג ניתוח את עושה שרוול או מעקף
בכל מצב שיהיה בהצלחה והרבה בריאות ואושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק
מורי02/11/2012אני עושה ניתוח שרוול בהדסה הר הצופים אצל ד"ר נחום בגלייבטר מנהל היחידה הלפרוסקופית. לקחתי אותו שר"פ.
תיכף תגיד לי שגם אתה ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסותא
איציק02/11/2012היי מורי אני עושה את הניתוח אצל דר' סקרן באסותא בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה למורי ואיציק תגובה
שולה זק02/11/2012שניכם עם מנתחים מעולים.
השאר בידיים שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה
מורי03/11/2012מחזקת כהרגלך :)
בהצלחה לך איציק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני....
לוליאולי03/11/2012מתנתחת עוד 3 שבועות, אצל בגלייבטר בה"צ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק03/11/2012כמובן בידיים טובות. נא להקפיד על מעקב דיאטנית. שהיא הילה שלנו מהפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)