תוספת בדיקה פסיכיארטית במכבי?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תוספת בדיקה פסיכיארטית במכבי?
    ציפי
    05/11/2012

שלום שולה אני לקראת סוף בדיקות לניתוח שרוול.הייתי אצל כירוג שנתן לי את כל הבדיקות ואת רובם כבר עשיתי. אמורה לחזור שבוע הבא לרופא עם כל הבדיקות ושיפנה אותי לועדה באסותא. אתמול חברה שגם מעונינת לעבור את הניתוח היתה אצל אותו כירוג ונתן לה בתוספת לבדיקות גם הפניה לפסכיאטר. (אציין שאותה בחורה חלתה בעבר בסרטן ואולי יש קשר לבדיקת פסיכאטר...??) האם יש נהלים חדשים בנוגע לאבחנה פסיכאטרית?? אני שואל ומבררת כי הבנתי שלוקח המון זמן תור לפסכיאטר ואני כבר רוצה לקבוע תור לניתוח. אשמח אם משהו ניתקל בבעיה כזו או ששולה עודכנה מזה או יודעת למסור לי פרטים. תודה רבה ממתינה לתשובה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת בדיקה פסיכיארטית במכבי? - תגובה

שולה זק
    05/11/2012

בעבר....לפני כמה שנים, בדיקה ספכיאטרית היתה חובה בכל הקופות. אם הזמן התרופפה הדרישה לבדיקה זו. יש קופות שכלל לא דורשות ויש כאלה שעדיין לא מוותרות.
    בכל מקרה ידוע על מקרים שהמנתח מבקש יעוץ פסיכיאטרי מטעמים רפואיים, לקבלת תמונה שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו