ניתוח מעקף תריסתריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקף תריסתריון
    דיקלה
    05/11/2012

בעוד ככשבועיים אני אמורה לעבור ניתוח מעקף תריסתריון, בבית חולים רמב"ם בחיפה. אצל ד"ר עסלייה.
    הלחץ וההתרגשות מתחילים להתעורר..

מבקשת לדעת האם לניתוח זה יש סיכויים טובים להפחתת משקל? משקלי כיום 144 ק"ג, 173 ס"מ.
    מה התזונה שאצטרך לאכול לאחר הניתוח? ומה קצב הירידה במשקל.

כמו כן, אודה אם תוכלי לפרט מהם החסרונות של הניתוח, כדי שאדע הכל לפני, ולא אחרי..

תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מעקף תריסתריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקף תריסתריון - תגובה

שולה זק
    05/11/2012

היום הולכים ורבים המקרים שהרופאים ממליצים על ניתוח מעקף תריסריון. מתברר שהוא ניתוח יציב וטוב . ההפחתה במשקל כמובן מובטחת . את התזונה והליווי הדיאטני את תקבלי במחלקה ובהמשך מעקב. דבר שחשוב שתתמידי. קצב הירידה הוא מאד אישי לכל אחד וגם תלוי בקשר ישיר למסת הגוף (BMI)
    רצוי לשאול את המנתח לגבי החסרונות והיתרונות של הניתוח.
    את נמצאת בידיים טובות, ואם דר' עסליה החליט על סוג ניתוח זה כנרראה הוא האופטימלי והאפקטיבי בשבילך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבועיים אחרי

אולגה
    22/11/2012

היי!! אני גם מהמעטות עברתי מעקף תריסריון לפני שבועיים מרגישה טוב מאוד אם תרצי לדבר פשוט תפני אלי אני הרבה בפורום..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבועיים אחרי - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    25/11/2012

שלום אולגה,
    שמחתי לראות אותך בביקורת מרגישה בטוב. יפה מצידך שמתנדבת לעזור לאלו שעוברים מעקף טריסריון. לשאלתך קודם, אנסה לבדוק את מנותחי מעקף טריסריון שלי ולבקש מהם להכנס יותר לפורום.
    המשך הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו