נורמלקס

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• נורמלקס
    אסתי
    08/11/2012

הייתי בבית המרקחת וביקשתי משהו שיעזור לי בעצירות שהתחילה אצלי הוא אמר לי שפייבר לא ממליץ אבל נורמלקס זה טוב לאחר ניתוח מעקף קיבה השאלה שלי אם מישהו יודע לגבי זה כיוון שאמרו לנו בלי סיביים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורמלקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורמלקס - תגובה

שולה זק
    08/11/2012

להתיעץ עם הרופא.
    האם את במעקב של דיאטנית. רצוי לברר איתה מה ניתן לשנות/להוסיף לתפריט על מנת למנוע עצירות ולגיע לפעילות מעיים סדירה.
    כמה זמן את אחרי ניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע

אסתי
    08/11/2012

השבוע השלישי אחרי הניתוח ואני חוזרת לעבודה ב23 לחודש בדיוק חודש מהניתוח עוד לא כל כך מסתדרת עם האוכל המוצק יותר ( מפחדת) אין לי אומדן לגבי כמות שאוכל לאכול, לאט לאט כל יום אבל ההרגשה יותר טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטנית- תגובה

שולה זק
    08/11/2012

שלום אסתי,
    שיהיה בשעה טובה.
    מומלץ מאוד להיות במעקב דיאטנית. לקבל ממנה תפריט שמכיל את כל אבות המזון וגם כמויות. כך יהיה לך ברור מה לאכול וכמה וללא חשש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו