מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לקראת ניתוח מעקף והוצאת כיס מרהיעל08/11/2012
קיבלתי כבר תאריך לניתוח מעקף והוצאת כיס מרה. סוג הניתוח נקבע בשל הסיכויים להבריא ממחלת הסוכרת. מטריד אותי כמה זמן לוקחת ההחלמה ותוך כמה זמן אפשר לחזור לעבוד?
אשמח אם מישהו שעבר יספר קצת איך מרגיש לו אחרי ואיך היה תהליך ההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת ניתוח מעקף והוצאת כיס מרה - תגובה
שולה זק08/11/2012ההחלמה היא מאוד אישית . בדרך כלל האישפוז נע בין יומיים לארבעה.
מומלץ לפחות שבועיים בבית לנוח. לתת לגוף להתחזק. לחזור לפעי\לות מלאה בהדרגתיות.
תעייני בשאלות הנפוצות יש שם פוסטים של מנוחים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף קיבה וסוכרת
שלמה מסאסא08/11/2012ערב טוב יעל,
אני כבר שנה וחצי אחרי ניתוח מעקף.אין לך מה לפחד .אני שוחררתי מהבית חולים אסותה אחרי חמישה ימים.נותחתי על ידי ד"ר אניה פייגין. חזרתי לעבודה לאחר חודש,כי רציתי להיות בטוח בהחלמה שלי. הקשבתי וגם עכשיו אני עובד לפי התוכנית שנקבעת על ידי המנתחת וצוות הדיאטניות שלה בבית חולים.אני לא מאמין שאני בלי סוכרת, אסתמה ומסוגל לרוץ.אני במשקל של 67 ק"ג שזה משקל שלי בגיל 19.
מי המנתח/ת שלך? אשמח לעזור בלספר לך בכל שלב
אני חושב שתימצאי אותי בשאלות נפוצות.
בהצלחה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגעגענו שלמה - תגובה
שולה זק08/11/2012תודה על הדיווח ועל העזרה
שמחה לשמוע שאתה בסדר ומתמיד
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)