מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה עזרה!!!!!!!11עדי20/11/2012
היי נותחתי לפני שבוע ההיתי בבית חולים יומיים ההחלמה הייתה ממש מהירה לעומת מה שאנשים מספרים אחרי 4 ימיים מהניתוח כבר יצאתי מהבית נהגתי כאילו לא עשיתי ניתוח .
אני אוכלת רק 3 יוגורט ביום ולפעמים אין לי תחושת שובע כמו שאנשים מתארים האם זה נורמלי????
ועוד שאלה עשו לי 5 חתכים והחתך הגדול בניהם שאני נוגעת בו יש גולה כזאת פנימית האם זה נורמלי??דרך אגב שאני עומדת אני לא מרגישה כלום אבלל שאני יושבת ושוכבת זה קצת מציק .
אני קצת בלחץ אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב - תגובה
שולה זק20/11/2012נתחיל בצפירת ארגעה - הגולה שאת מרגישה היא בחתך של הנקז. אין מקום לדאגה כרגע, זה נובע מבצקת ונפיחות ותעבר תוך כמה ימים. אם יכאב ויציק לך בהמשך , גשי לבדיקת רופא.
אני שמחה לקרוא שאת מרגישה טוב ופעילה. אך אל תשכחי שהגוף עבר סטרס, הרדמה, ועדיין עובר התאוששות. מומלץ לנוח ולא "להשתולל". לאגור מעט כוחות ולחזור בהדרגה לפעילו מלאה.
האם לא קיבלת הנחיות דיאטנית עם שחרורך מבית החולים?, היה ולא - עליך לגשת מייד לדיאטנית לקבל תפריט.
מותר לך אכול גבינה לבנה , פירה, מעדנים ללא חתיכות פרי ולשתות הרבה בלגימות מתונות. לאכול לאט ולא ביסים גדולים.
תחושות הרעב הן מאוד אישיות. מאמינה שאם תאכלי כל 3 שעות ובין לבין תרבי בשתיה לא תחושי רעב וגם הירידה תהה יפה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עדי בן מויאל20/11/2012היי החתך זה לא איפה שהיה הנקז זה החתך הגדול בצד השני
וכן קיבלתי תפריט ורשום בהתחלה רק יוגורט ,משקה בוקר,רוויון,גיל מרק צח ונס על חלב רק אחרי שבוע שזה כבר מחר אני יכולה גבינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)