שאלה לרופאים-אחרי הצרה ראשונה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים-אחרי הצרה ראשונה
    אוהבת לדעת
    21/11/2012

היום הצרתי את נפח הטבעת בפעם הראשונה אחרי הניתוח. רציתי לדעת כמה דברים
    יש לי טבעת שוודית..(מה זה אומר?) ובסה"כ יש לי רוחב של 10 וסגרו לי 7.5
    האם הגזמתי בשביל פעם ראשונה?.
    מתי אני אמורה להרגיש שאני רוצה לסגור שוב?
    האם זה נכון לסגור במהירות עד כדי הכנסת שלוק שתייה בלבד?
    האם הרצון לאכול דברים יורד?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך !!!

אילת השחר
    23/11/2012

קודם כל מזל טוב שאת אחרי הניתוח ואחרי הסגירה. ככל הידוע לי טבעת עדיף לסגור באופן הדרגתי , מסיבה שמערכת העיכול וגם את צריכות להתרגל לסגירה. ככלל לא בריא לסגור הרבה מדי ומהר מדי , אלה בהדרגתיות. אני מנותחת טבעת אצל ד"ר אבינוח (שר הטבעות..) ועוד מעט חוגגת שנה לטבעת שלי. הסגירות שלי היו באופן הבא: פעם ראשונה סגירה של 5 CC לאחר כחודש סגרתי בעוד 2 CC אח"כ 2 סגירות כל אחת 1CC ואז יש סגירות של 1/2, של 1/4 ואפילו 1/8. ככל שהסגירה יותר גבוהה אפילו 1/4 או 1/8 יעשו את ההבדל.
    בסגירות זה מאד אינדוידואלי בין המנותחים - כמו פרבולה, (זוכרת? ...) חלק קטן בקצוות הקיצוניים ירגישו הגבלה מיד אחרי הניתוח (!) חלק קיצוני אחר יצטרך סגירות ממש גבוהות כדי להרגיש הגבלה (מעל 11!!) ורוב המנותחילם נמצאים בטווח . אני בסגירה 8 לא הרגשתי שום הגבלה. יש לי חברה שסגורה על 4 ובקושי אוכלת. התחלתי להרגיש את ההגבלה לקראת 9-9.5 אפילו 10. עכשיו אני סגורה על 9.75 ומאד מרגישה את ההגבלה. מצטערת שחפרתי ניסיתי להבהיר לך כמה שיותר את העיניין. שיהיה המון בהצלחה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך מושג כמה עזרת לי..

אוהבת לדעת
    25/11/2012

הי.. תודה לך על האינפורמציה, איזה חפירות ואיזה נעליים...
    אני בעצמי עדיין מבולבלת כי היכן שסגרתי כולם אמרו לי לסגור עוד ועוד " עד שלא תוכלי להעביר שלוק כמעט"(אמרו לי)
    אבל אני ידעתי שאם אני יעשה כך אייכות החיים תרד ברגע ואני אתייש.
    ת'אמת? אני בהחלט רוצה תוצאות מהירות.
    כמו שאת יודעת אני על 7.5 ואני עדיין שומרת על נוזלים ואח"כ אוכל טחון(מחרפן תשכל)
    האם זה כזה חשוב לשמור על זה?
    ואני לא כ"כ מרגישה שאני לא יכולה להכניס כלום.. אני לא ממש שבעה מחבילת קוטג'.
    ואני עוצרת את עצמי מאוד מלא לאכול עוד אני מרגישה מצויין
    מים ושתייה עוברים לי בכיף אני יכולה להעביר 2 כוסות.
    אני חושבת ללכת לסגור עוד
    וכשקראתי את דברייך נראה שאכה עוד קצת...
    בינתיים את מרוצה מהטבעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו