עברתי ניתוח מעקף וכיס מרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עברתי ניתוח מעקף וכיס מרה
    ליאת
    23/11/2012

אצל ד"ר סקרן המדהים ביום ראשון האחרון. השתחררתי תוך פחות מ- 48 שעות מה שאומר שיום שלישי אחר הצהריים כבר הייתי בבית.
    סה"כ הניתוח לא כאב כלל וכלל הבעיה היחידה היתה ההתפרצות של המגירנה ....
    שולה, את בטח זוכרת את השיחה שלנו משבוע שעבר בה התלבטתי מה לעשות? ואם לעשות? אז זהו אני כבר אחרי ובזכות הבחירה של המנתח הנכון עברתי את הניתוח ללא כאבים.., אז כמובן תודה על היותך שם ברגעי הפחד, ההתלבטות וההכרעה.

וכמובן שאלה קטנה - האם אפשר על מנת להגדיל את כמות החלבון שנכנס לגוף לשתות שוקולית (שאני מכינה בבית רק עם כפית אבקה..) ביום השישי של הניתוח?
    לפי ההנחיות שקיבלתי אפשר לשתות חלב וגם נס אז השאלה היא לגבי השוקולית...

המשך יום נפלא לכולם,
    ליאת.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עברתי ניתוח מעקף וכיס מרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הללויה - תגובה

שולה זק
    23/11/2012

בשעה טובה. אני שמחה שאת אחרי והכל בסדר ושעזרתי לו....במעט.
    ליאת יקירתי, אם זכור לי נכון, הרי אחת הסיבות שעברת את הניתוח זה בגלל סוכרת....מה יש לנו בשוקולית???......שאפרט??? נכון שאולי כפית לא כל כך קריטית....אבל האם תסתפקי בכפית??? אני מרשה לך לקנות מעדן תענוג 0 אחוז ולהתענג בטעמו.
    אם בכל זאת את לא עומדת בפיתוי וחייבת את השוקולית הייתי עושה כך - חצי כפית קפה פלוס חצי כפית שוקולית .....יאמי יאמי טעים!!!!!!!!!!!
    שתהיה לך שבת נפלאה וכמובן ליאת, את מוזמנת להתקשר בכל עת. תמיד אשמח לעזור (לא שומרת שבתות וחגים חחחח)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שולה, תודה. לא סכרת לח"ד....

ליאת
    23/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס...טעיתי - תגובה

שולה זק
    23/11/2012

סליחה. משהו זכרתי.
    זוכרת שדיברנו על שינוי הרגלי אכילה? כאן מתחיל השינוי. בחשיבה מה מכניסים לפה.
    אני מאוד ממליצה כבר לדאוג לפגישה עם דיאטנית. תכיני לך רשימה של הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מה את יכולה לוותר, מה את חיבת לקבל בתפריט, מה את יכולה למזער ולפי זה לקבל תפריט שמתאים לך. שוקולית = סוכר. אל תשכחי זאת.
    תשתדלי להרבות בשתיה ולהקפיד כל 3 שעות להפעיל את הפה חחחח
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שולה, אני ברגיל לא נוהגת לשתות

ליאת
    23/11/2012

שוקולית, אך משום שקראתי שעל מנת שהגוף יחלים מהר יותר כדאי לצרוך חלבונים חשבתי שזו יכולה להיות אפשרות סבירה.
    אתמול ושלשום אכלתי רק 2 כפיות יוגורט כל היום משום שהרגשתי שאני מלאה ....,
    אז אני מחפשת שתיה עתירת חלבון וקלוריות להגדיל את כמות הקלוריות שנכנסת לגוף בשלב זה.....

לשתות חלב רגיל אני לא מסוגלת.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבונים רצוי - תגובה

שולה זק
    23/11/2012

שימי לב שהשוקולית עתירת סוכר...גם אני לא מסוגלת לשתות חלב נטו. בגלל זה אמרתי לערבב נס עם וקולית. מה דעתך לקחת שמנת לערבב עם כפית ריבה ללא סוכר...ממש מעדן ומלא חלבונים
    את כרגע לא צריכה לחשוב על הקלוריות אלא על האיכות.אני גם מאוד ממליצה על ג'לי ויש ג'לי דאייט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אחלה רעיון.

ליאת
    23/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו