מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עברתי ניתוח מעקף וכיס מרהליאת23/11/2012
אצל ד"ר סקרן המדהים ביום ראשון האחרון. השתחררתי תוך פחות מ- 48 שעות מה שאומר שיום שלישי אחר הצהריים כבר הייתי בבית.
סה"כ הניתוח לא כאב כלל וכלל הבעיה היחידה היתה ההתפרצות של המגירנה ....
שולה, את בטח זוכרת את השיחה שלנו משבוע שעבר בה התלבטתי מה לעשות? ואם לעשות? אז זהו אני כבר אחרי ובזכות הבחירה של המנתח הנכון עברתי את הניתוח ללא כאבים.., אז כמובן תודה על היותך שם ברגעי הפחד, ההתלבטות וההכרעה.
וכמובן שאלה קטנה - האם אפשר על מנת להגדיל את כמות החלבון שנכנס לגוף לשתות שוקולית (שאני מכינה בבית רק עם כפית אבקה..) ביום השישי של הניתוח?
לפי ההנחיות שקיבלתי אפשר לשתות חלב וגם נס אז השאלה היא לגבי השוקולית...
המשך יום נפלא לכולם,
ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הללויה - תגובה
שולה זק23/11/2012בשעה טובה. אני שמחה שאת אחרי והכל בסדר ושעזרתי לו....במעט.
ליאת יקירתי, אם זכור לי נכון, הרי אחת הסיבות שעברת את הניתוח זה בגלל סוכרת....מה יש לנו בשוקולית???......שאפרט??? נכון שאולי כפית לא כל כך קריטית....אבל האם תסתפקי בכפית??? אני מרשה לך לקנות מעדן תענוג 0 אחוז ולהתענג בטעמו.
אם בכל זאת את לא עומדת בפיתוי וחייבת את השוקולית הייתי עושה כך - חצי כפית קפה פלוס חצי כפית שוקולית .....יאמי יאמי טעים!!!!!!!!!!!
שתהיה לך שבת נפלאה וכמובן ליאת, את מוזמנת להתקשר בכל עת. תמיד אשמח לעזור (לא שומרת שבתות וחגים חחחח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה, תודה. לא סכרת לח"ד....
ליאת23/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס...טעיתי - תגובה
שולה זק23/11/2012סליחה. משהו זכרתי.
זוכרת שדיברנו על שינוי הרגלי אכילה? כאן מתחיל השינוי. בחשיבה מה מכניסים לפה.
אני מאוד ממליצה כבר לדאוג לפגישה עם דיאטנית. תכיני לך רשימה של הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מה את יכולה לוותר, מה את חיבת לקבל בתפריט, מה את יכולה למזער ולפי זה לקבל תפריט שמתאים לך. שוקולית = סוכר. אל תשכחי זאת.
תשתדלי להרבות בשתיה ולהקפיד כל 3 שעות להפעיל את הפה חחחח
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה, אני ברגיל לא נוהגת לשתות
ליאת23/11/2012שוקולית, אך משום שקראתי שעל מנת שהגוף יחלים מהר יותר כדאי לצרוך חלבונים חשבתי שזו יכולה להיות אפשרות סבירה.
אתמול ושלשום אכלתי רק 2 כפיות יוגורט כל היום משום שהרגשתי שאני מלאה ....,
אז אני מחפשת שתיה עתירת חלבון וקלוריות להגדיל את כמות הקלוריות שנכנסת לגוף בשלב זה.....
לשתות חלב רגיל אני לא מסוגלת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבונים רצוי - תגובה
שולה זק23/11/2012שימי לב שהשוקולית עתירת סוכר...גם אני לא מסוגלת לשתות חלב נטו. בגלל זה אמרתי לערבב נס עם וקולית. מה דעתך לקחת שמנת לערבב עם כפית ריבה ללא סוכר...ממש מעדן ומלא חלבונים
את כרגע לא צריכה לחשוב על הקלוריות אלא על האיכות.אני גם מאוד ממליצה על ג'לי ויש ג'לי דאייט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אחלה רעיון.
ליאת23/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)